Pagina's

vrijdag 11 maart 2011

Naar de KG kaartendagen in Zwolle en prijzen gewonnen

Hallo allemaal,

Dit was weer een leuke week. Dinsdag las ik op het blog van Joyful stamper dat ik 2 digi's van Whimsy stamps uit mocht zoeken omdat ik een prijs gewonnen had bij de digital blog hop van de week ervoor. Je moest toen langs ongeveer 10 verschillende blogs hoppen en overal een reactie achterlaten. Ik heb samen met mijn dochter Anne 2 leuke digi's uitgezocht.
Donderdagochtend las ik op het blog van karens doodles netherlandse challengeblog dat ik de 3e prijs gewonnen had met mijn kikkerkaart en dat ik daar ook een leuke digi uit mocht zoeken. Ook hier heb ik samen met Anne een leuke uitgezocht (een schattige stempel genaamd First kiss) en inmiddels ook al ontvangen. Ik heb echt zin om er mee aan de slag te gaan.
Donderdag ben ik met mijn zus een dagje naar de Knotsgekke scrap en kaartendagen in Zwolle geweest. We waren hier allebei voor het eerst, maar het was erg gezelllig. Het was niet al te druk dus je kon goed bij de kraampjes kijken. We hebben leuke dingen gekocht. (papier, brads, waterpenseel, perlen pen en tekststempels) Al met al een geslaagde dag.

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je prijzen, jouw weekend kan niet meer stuk. Dat wordt creatief bezig zijn met je nieuwe aankopen :)

  Groetjes
  Anda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Aartje, leuk dat je meedoet met mijn candy. Ik ben ook jouw volger geworden. je maakt mooie kaarten hoor. Leuk he die knotsgekke kaartendagen, ik ben niet geweest. Moet eerst eens mijn spullen gebruiken. Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Aartje, gefeliciteerd met je prijzen! Dat wordt freubelen de komende dagen met al je nieuwe aanwinsten.
  Prettig weekend, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Aartje,

  Gefeliciteerd met je prijzen. Vond je het ook zo moeilijk kiezen? Heel veel plezier met je nieuwe spulletjes maar dat moet vast wel goed komen ha ha.

  Groetjes,

  Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met al je leuke prijzen van deze week...
  Je hebt het dus ook naar de zin gehad in Zwolle...ik ook...hihi....bankrekening is leeg nu! Dus eerst weer sparen:-)
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Aartje,

  Gefeliciteerd met je prijzen! En de beurs in Zwolle ben ik nog nooit geweest, is me net even te ver rijden.

  Groetjes Debby

  Ps. Je bent volger op mijn blog (Bedankt! Super!) Tot voor kort was het technisch niet goed ingesteld en kreeg je niet automatische bericht in je leeslijst als ik iets nieuws post. Dit is inmiddels gelukkig verholpen. Als je dit ook wilt, zul je je even moeten afmelden als volger en weer opnieuw aanmelden. Sorry voor het ongemak!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Aartje,
  Gefeliciteerd met al je prijzen ! Leuk hoor !!
  Tja... Zwolle is wel erg ver weg voor ons. Als het goed is, is hier over 2 weken weer een Creabeurs in de buurt. Hier kunnen we ons hart weer ophalen. Samen met Julia lekker een dagje snuffelen overal. Gezellig !

  Bedankt voor je tip over die website. Ik kende hem al en haal er regelmatig iets van af. "Echte" stempels zijn toch wel prijzig !

  Groetjes,
  Esmeralda.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskwam op mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.
Thanks for visiting my blog and posting a comment