Volgers

maandag 11 november 2013

GAAF!...... maar ook HELP!

Hallo allemaal,

de inspiratie was de afgelopen dag ver te zoeken, de kaart voor mijn zus Joke die morgen jarig is is op de valreep vanmiddag nog afgekomen. De kaart is inmiddels op de bus maar kan ik dus morgen pas hier laten zien. 

Maar je denkt misschien wat een rare titel boven deze post. Ik zal het uitleggen.
Ik ben een enorme fan van het papier van Bo Bunny. Dat kom je dan ook regelmatig tegen op mijn blog. Ik volg ook het Bo Bunny Blog. Regelmatig wordt daar een nieuwe papierlijn geïntroduceerd en kun je zo'n papierlijn winnen. Afgelopen maand was ik een van de gelukkige die won. Geen idee wat ik precies zou krijgen maar de postbode bracht zaterdag een grote pizzadoos. De doos voorzichtig opengemaakt en daar trof ik eerst.......... vulling
Maar nadat alle vulling verwijderd was kwam daar de complete nieuwe papierlijn Head over Heals uit te voorschijn. Prachtige scrapvellen, knoopjes, stickers, diecuts enz. Te veel om op te noemen.


Het is een mooie papierlijn in zwart, wit, roze en rode tinten. Een erg mooie lijn dus.
Maar je zult denken hoezo dan die HELP?

Er zit ook een mini album in en het lijkt me enorm leuk om daar iets mee te doen, maar ik heb echt geen idee hoe ik dan aan moet pakken. Hoe begin je aan zoiets. Heeft iemand handige tips of leuke websites, filmpjes enz. voor me hoe ik daar het beste aan kan beginnen.

Fijne avond allemaal en morgen ben ik terug met mijn kaart voor Joke.

Groeten, Aartje

14 opmerkingen:

  1. Wauw wat een supergave prijs heb je gewonnen Aartje, super. Kan je helaas niet helpen hoe je een mini-album moet maken, heb ik zelf ook nog nooit gedaan maar je zal vast en zeker wel tips gaan krijgen. Veel plezier met al je mooie spulletjes.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi Aartje, dat ziet er wel heel erg mooi uit en zo'n prijs is wel heel erg gaaf, wat het minialbum betreft, tja..., ik denk dat je eerst eens zou kunnen nadenken voor wie of wat, misschien dat het dan wat makkelijker wordt en anders laat je het gewoon even liggen tot je het weet, succes en groetjes, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, dat is nog eens een geweldige prijs!
    Ik maak zelf nog wel eens een mini album en dat is echt ontzettend gaaf om te doen!
    Als je googled of op Youtube minialbum zoekt, dan vindt je een hele lading met info en filmpjes.
    Hieronder heb ik een link van iemand gezet die ik zelf geweldig mooie dingen vindt maken. Misschien niet helemaal jouw smaak, maar ze legt alles echt stap voor stap uit!
    En haar ideeën kun je op je eigen manier dan invulling geven!
    Anders is een kijkje op het Prima Marketingblog misschien iets voor je?
    Of een workshop volgen bij Truike Bron? Zij had vroeger de winkel Paper and Pictures in Doorn. Zij geeft nu nog alleen workshops scrapbooken en mini albums maken!!!
    Heel veel succes ermee!
    Enne.... ben toch wel erg benieuwd naar de kaart van je zus! :-)
    Laat je nog een keertje zien wat je van het mini album gaat maken?

    Groetjes,

    Marjolein

    http://www.youtube.com/user/xannero1?feature=watch

    ps. Ben zelf op het moment bezig met een opdracht voor een nicht die me vroeg om 2 babyminialbums te maken voor haar ouders en schoonouders!
    Heel leuk, maar ook veel werk! Zodra het klaar is zal ik een post op mijn blog eraan wijden.
    Eentje heb ik een paar maanden terug al laten zien. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Aartje ik zag bij Gerjanne je oproep en kan je aanbevelen om eens op internet te zoeken op tutorial, je vind daar echt wel wat tussen!! En mieters wat een gave candy/prijs zeg!! Ik heb laatst bij Elly van t scrap-ateljeetje een album gemaakt van papieren zakken, en die weer beplakt met dessin papier, zo gaaf., maar niet even 1,2,3 uit te leggen! Veel plezier met je moois! Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geen idee hoe een mini album werkt, maar al dat papier, die knoopjes..... wat ontzettend gaaf om zoiets gewoon te krijgen! Echt een cadeautje.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf zeg, Aartje! Ben best een beetje jaloers, hahaha!
    Maar geniet er maar lekker van en ik ben heel nieuwsgierig wat je ermee gaat maken!

    Liefs, San

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw Aartje!! Wat een enorme bofkont ben jij zeg! Een hele doos vol!! Je zult wel een huppeltje of vreugdedansje gedaan hebben...
    Ik heb nog nooit een minialbum gemaakt. Lijkt me ook leuk, maar ik kan je dus niet helpen...
    Sorry ;-0
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo, wat een leuke candy heb je gewonnen zeg, wauw zeg. Dat is genieten. Ik kan je geen advies geven, maar ik geloof dat je al wel leuke tips hebt gekregen. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow zus dat is echt prachtig. Wat een schitterende kleuren en zoooo leuk dat alles bij elkaar past. Het gaat vat ook wel lukken met dat mini album. Ben benieuwd naar je kaart.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hoi aartje van harte met je gewonnen prijs ziet er heel gaaf uit en ik denk dat je de meeste inspiratie op zal toen op youtube daar staan heel wat filmpjes van albums groot en klein
    groetjes,corry

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mazzel!! gaaf dat je dit won, Aartje en heel veel plezier ermee! ik zie dat je al tips hebt gekregen, waar je vast wel iets aan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd met zxo'n mooie doos vol. Ik las dat je al geholpen ben. Ik dacht ook you tube, maar ik kan er meestal geen wijs uit. Zal het jaartal wel wezen. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Aartje,
    Wat een geweldige prijs! Supermooie lijn hoor, ik ben ook altijd erg fan van Bo Bunny. Zit er een compleet mini album bij, die je alleen moet vullen of wil je met het gekregen papier een eigen mini album maken. Ik heb eventueel wel werkbeschrijvingen die ik je wil toesturen hoor. En inderdaad er is op you tube zoveel moois te vinden. Ik hoor wel als je een werkbeschrijving wilt hebben. Op mijn blog kun je wel enkele mini albums vinden waar ik beschrijvingen van heb. Succes er mee en lekker van je mooie prijs genieten.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  14. joehoew!! wat een feestje zeg! Echt leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskwam op mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.
Thanks for visiting my blog and posting a comment