Volgers

vrijdag 11 juni 2021

Lucky me

 Hallo allemaal,

Ik had deze week een enorm leuke ervaring. In onze regionale krant stond een oproepje van een mevrouw die haar hobbyspullen weg wilde doen. Gewoon hier in Apeldoorn. Ik dacht: dat is wat voor mij, maar ik kan natuurlijjk niet al om 7 uur 's ochtends bellen. Dus gewacht tot ong. half 9 en toen gebeld. Een hele vriendelijke vrouw gaf aan dat ze al haar spullen weg wilde doen en dat ik 's avonds wel langs mocht komen.

Mijn verwachtingen waren niet heel hoog en toen ik aanbelde vroeg ze me mee naar zolder te gaan. Daar stonden een aantal dozen vol hobby spullen. Ze gaf aan dat ze een aantal mensen liet komen en dat die uit mochten zoeken wat ze wilden. 

Ik heb toen maar eens lekker door de vele dozen gesnuffeld en een keuze gemaakt. (ook nog iets achter gelaten voor de mensen die nog na mij de klim naar haar zolder zouden wagen)

Maar hoe blij kun je worden, want er waren stansen, paperpads, enorm veel stempels, inkt en zelfs een slice. Hieronder een greep uit mijn aanwinsten.

Je snapt wat ik vandaag op mijn vrije dag ben wezen doen: Een enorme bos bloemen wezen brengen, want ik voelde me ook wel enorm bezwaard dat ik dit alles mee mocht nemen.

Nu in alle drukte nog even tijd zien te vinden om lekker aan de slag te gaan.

Geniet van een zonnig weekend. Wij vieren hier zondag dat onze zoon zijn Havo diploma gehaald heeft. (wat een enorme opluchting was)

Groetjes Aartje

11 opmerkingen:

 1. Leuk om hobbyspulletjes uit te zoeken, en dat je die zo mocht meenemen. Dan is een bloemetje wel op zijn plaats. Je kan wel even vooruit ermee 😀
  Proficiat voor je zoon met het behalen van zijn diploma.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met Thomas! Wat goed zeg! Gelukkig blijft hij nog thuis wonen (toch?), anders heb je wel helemaal snel een leeg huis.
  En wat een enorme bof zeg! Nu dus maar veel aan de knutsel, anders gebruikt je de helft nog niet , hihihihi. De bos bloemen zal ze wel heel leuk gevonden hebben. Je stond vast wel gek te kijken toen je zag wat ze met hobbyspullen bedoelde! Sjonge, met je neus in de boter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Noi, dat is nog eens leuk zeg! Veel plezier ermee.
  Ik vul mijn spullen niet meer aan en sta al 1,5 jaar droog. Als ik niets meer kan maken, stop ik ermee, maar dat duurt nog heel lang denk ik zo.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je veel leuke spullen uit mogen zoeken. Gefeliciteerd met je geslaagde zoon Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een bofkont ben je, al die mooie spulletjes. Gefeliciteerd met je geslaagde zoon.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd. Knap dat hij toch z'n diploma heeft weten te halen, na zo'n rot jaar met Corona en knap van hem.
  Wowwww, wat een prachtige spullen heb je uit mogen zoeken. Daar had je dan inderdaad mazzel mee zo. We zullen er vast wel iets mee ien.

  Fijn weekend en een fijne dag de zondag.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. o wat geweldig Aartje dat is nog eens geluk hebben..................... mooie spulletjes heb je uitgezocht heel veel plezier ermee.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 hoera voor Thomas en wat ben jij een mega bofbips, niet meer normaal wat je daar hebt weggesleept!! Veel freubelplezier!!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jij ook gefeliciteerd met je zoon dat hij geslaagd is. Wat een leuke manier om zo te "shoppen", je hebt er leuke spulletjes uitgezocht zeg. Veel plezier ermee.
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow Aartje, wat een hoop spullen heb je gekregen. Super leuk zeg. Veel plezier er mee.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. That's an amazing haul. I hope you were able to get all this stuff for a good deal. I'm excited for you.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskwam op mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.
Thanks for visiting my blog and posting a comment