Volgers

zondag 19 juni 2022

Ik stuur je veel liefde

 Hallo allemaal,

Soms zijn er momenten dat je even stil valt en het leed van iemand weg zou willen nemen.  Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Angela en dat hield me enorm bezig. Voor haar en haar gezin maakte ik deze kaart. Helaas ging het afscheid nemen veel sneller dan op dat moment verwacht en zijn Irene en ik woensdag naar de condoleance bijeenkomst geweest. 


Het papier is van Joy!Crafts en komt uit een set van Crafty Boutique Secret Garden. In deze set zit ook de stans van de bloem.
Het plaatje is Dixi topper van Dixi Craft. De tekststempel: "Ik stuur je veel liefde" is van Marianne Design en heb ik vervolgens uitgestanst met een stans van Aurelie.

Ik hoop dat deze kaart een kleine steuntje in de rug was, al zou je op zo'n moment zoveel meer willen doen.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges

https://de-egel.blogspot.com/2022/06/juni-challenge-143.html
https://knutselsenkadootjes.blogspot.com/
http://allsortschallenge.blogspot.com/
http://craftycalendarchallenge.blogspot.com/2022/06/june-challenge-anything-goes.html

Fijne dag,

Aartje11 opmerkingen:

 1. A beautiful card for a sad time. Hopefully, our cards lift and comfort and well as cheer on and celebrate. So sorry for the family. Thank you so much for joining the summer flowers challenge at Allsorts this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fabulous and beautiful card!
  Thank you for sharing at Allsorts;-))m

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een mooie kaart voor Angela en haar familie gemaakt als steuntje in de rug. Doet hun vast goed.Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi Aartje. Je beschrijft precies hoe ik het voel. Wat je doet voelt zo klein, maar toch doet het goed.
  Je kaartje is ook heel mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful card for a very sad occasion. Thanks so much for joining us at Allsorts "summer flowers" challenge this week.
  Pauline x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart voor Angela en haar gezin. Jullie zijn ook nog naar de condoleance geweest, ook dat zal haar goed gedaan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaart heb je gemaakt, het zal haar zeker sterkte geven, om de woorden op de kaart te lezen. Het doet je altijd goed te weten dat mensen aan je denken en met je meeleven, ook al is het op afstand. Bedankt dat je meedoet bij K&K. Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, je kaart is echt mooi, fijntjes van kleur. Het houdt mij allemaal ook nog bezig, je kunt ook zo weinig doen. Maar alle kleine beetjes, worden er natuurlijk veel. Dank je wel voor jou bijdrage aan de moodboard challenge van de Egel. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hello Aartje, your card is lovely and just perfect for the unfortunately sad occasion. Thanks for joining in with us this month at Crafty Calendar Challenge and hope we see your work again, Sarah - DT

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Aartje heel erg bedankt voor je schitterende kaart. In jouw ogen een klein gebaar, maar het heeft ons enorm gesteund. Jouw kaart en de vele kaarten die we mochten ontvangen tijdens Martins korte ziekbed en na zijn overlijden.
  We vonden het erg fijn om jou en Irene te zien op de condoleancebijeenkomst.
  Nogmaals dank!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskwam op mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.
Thanks for visiting my blog and posting a comment