Volgers

zondag 31 juli 2022

volkswagen busje en vraagje Bloglovin

 hallo,

Allereerst heb ik een vraag over bloglovin. Ik las altijd de blogs via bloglovin omdat je daar aan kunt geven of je iets al gelezen had, wilde bewaren of bijv. labelen als challengeblog. Heel handig. Alleen de laatste tijd heb zie ik niet meer alles. Er komen weinig nieuwe blogberichten bij en als ik kijk bij bloggers waarvan ik weet dat ze veel publiceren zie ik dat ze toch echt wel blogposten maken. Zijn er meer mensen die hier last van hebben?

Dan over naar mijn kaart van vandaag. Een mannenkaart deze keer, dus heel weinig frutsels. De stans van Marianne Design is ideaal voor zo'n rond plaatje.


Het papier is al een oudje en is van Authentique Durable. Echt mannenpapier. Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop (GH3390)

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Kaartjes Inspiratie Challengeblog
HobbyVision
Carlin's Kaartenparadijs

Ik werd deze week ook enorm verrast door Nelleke. Nelleke gaf voor haar 65e verjaardag een candy weg en ik was de winnaar van het prachtige pakket. Er zaten o.a. stansen, papier, knipvellen en stempels in. En het leuke is dat Nelleke me er ook mee uitdaagt. Iedere maand gaan we samen met dit pakket iets maken (Nelleke had voor haar zelf ook zo'n pakket gemaakt). Om de beurt geven we elkaar een opdracht en dan laten we aan jullie zien wat we ermee gemaakt hebben. 

Ik ben hier al weer een weekje aan het werk (relaxte vakantie gevoel helaas dus al weer helemaal weg). We zijn voor het eerst sinds 20 jaar weer eens met z'n tweeën op vakantie geweest. Heerlijk een airbnb gehuurd met uitzicht over het strand van Noordwijk. Veel gewandeld en gefietst. Ik zei afgelopen week tegen een collega "een soort van bejaardenvakantie dus". Maar hij zei het is pas een bejaardenvakantie als je op Rijnreis gaat :) 

We hebben o.a. gewandeld in de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Echt een aanrader als je daar eens in de buurt bent. Hieronder 2 foto's die ik daar gemaakt heb.In de weken dat we thuis waren heb ik weer lekker aan mijn tekenwerk gewerkt. Mijn oude dame begint eindelijk vorm te krijgen. (het is nog maar de eerste laag, maar ik ben toch al wel een beetje trots erop) Het is een grote tekening (30*40cm) en er zit dus heel veel werk in. De eerste laag is bijna klaar en daarna ga ik hem fixeren en komt er nog een laag over heen om de kleuren nog intensiever te maken en contrasten wat te verhogen. (en natuurlijk foutjes wegwerken). Ik maak deze op sanded paper met Faber Castell Polychromos potloden


Een lange blogpost voor mijn doen. Fijne dag vandaag.

Groetjes Aartje


8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart heb je gemaakt. Ik lees de berichten altijd via leeslijst van blogger. Ik zie af en toe een mailtje van bloglovin . Doe er niets mee… dus ik kan je niet helpen… Fijn dat je een mooie rustige actieve vakantie had. Mooie foto’s uit het duinen gebied. Fijn dat je zo verwend bent door Nelleke. We gaan het zien. Veel plezier met je kleuren. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart heb je gemaakt. Ik lees de berichten altijd via leeslijst van blogger. Ik zie af en toe een mailtje van bloglovin . Doe er niets mee… dus ik kan je niet helpen… Fijn dat je een mooie rustige actieve vakantie had. Mooie foto’s uit het duinen gebied. Fijn dat je zo verwend bent door Nelleke. We gaan het zien. Veel plezier met je kleuren. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bloglovin gebruik ik eigenlijk niet, denk ik... :0
  Ik lees de berichten via de leeslijst, hoewel dat ook niet elke computer het toelaat om oudere berichten te raadplegen.
  Hele leuke kaart heb je gemaakt, mooi gemaakt in deze kleurtjes
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart en wat een prachtige tekening!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, maar wel heel gezellig om zo eens wat meer te lezen. Wat heerlijk om met zijn tweetjes op vakantie te gaan , he? Wij genieten er nu al een paar jaar van en ik vind het echt genieten.
  Je kaart is mooi en helemaal goed voor een man, zonder frutsels en zo. Dat papier past er perfect bij.
  En wat knap dat tekenen van jou! Is echt een project he? Ik vind dat razend knap. Het wordt heel mooi!
  En oh ja dat pakket heeft Nelleke me laten zien. Leuk hoor! Ik ben benieuwd naar jullie uitdagingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele leuke kaart Aartje. Ik kan je bloglovin helaas niet helpen.
  En mooie foto's van je vakantie.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie kaart
  bedankt voor het meedoen aan onze challenge
  groetjes jolanda bongers
  dt kaarten inspiratie challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskwam op mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.
Thanks for visiting my blog and posting a comment