Volgers

zaterdag 5 februari 2011

Bloemen

Gisteren kwam ik al langs op het blog van Durvina. Zij maakt prachtige kaarten, dus ik heb er met veel plezier op haar blog rondgekeken. Op haar kaarten stonden prachtige bloemen, die ze zelf maakt. Ze heeft hier ook een Tutorial van gemaakt. Dit moest ik natuurlijk ook eens proberen. Durvina maakte ze met een pons maar ik heb de bloemen met de cuttlebug gemaakt. Ik ben begonnen om het eens te proberen met gewoon simpel papier. Maar ik moet zeggen ik vind ze zo al leuk geworden. Ik ga ze ook zeker nog eens maken met wat chiquer papier en dan op een kaart plaatsen.

Ik heb 3 maten bloem gebruikt, van de grootste 4 stuks en van de 2 andere maten 3 stuks.Durvina, dank je wel voor de uitleg van deze prachtige bloemen.

2 opmerkingen:

  1. Die is inderdaag mooi geworden meid... Heb het ook al geprobeerd, maar dan met wat kleinere ponsen en dat vond ik eerlijk gezegd niet zo mooi!
    Fijn weekend...Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is goed gelukt zo Aartje, ik heb ze ook al gemaakt maar dan met ponsen en dat lukt ook goed. Ik heb nog(helaas) niet zo'n mooie machine waar je van die prachtige stansen mee maakt. Maar het is wel leuk om te doen.
    Groetjes, Marijek en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskwam op mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.
Thanks for visiting my blog and posting a comment