Volgers

zondag 16 oktober 2011

Trots!

Hallo bloggers,

Vandaag even een berichtje van een troste moeder. In de magnolia ink nr 3 stond een oproep aan kinderen om een kaartje in te sturen. Mijn dochter Anne stuurde iets in en kreeg al snel een reactie terug. Ze was helaas te laat met in leveren voor het 4e nummer van dit jaar. Maar als ze nu een kerstkaartje wilde maken, dan zouden ze die plaatsen in het laatste nummer van dit jaar.

Deze week kreeg ze een berichtje dat haar kaart definitief geplaatst wordt. Je snapt wij kunnen niet wachten tot hij deze maand in de winkel ligt. Wanneer hij precies in de winkel ligt weet ik niet. Dus als jullie hem ergens signaleren dan hoor ik het graag zodat deze trotse moeder direct naar de winkel rennen.


Maar dat is nog niet alles. Gisteren bracht de post een dikke envelop voor haar. En tot onze grote verrassing kwamen daar 4 nieuwe kerststempels en een tekststempel uit de nieuwe collectie uit. En of dat nog niet genoeg was een flinke stapel designpapier en wat bloemetjes.
Ik hoop dat Anne deze week als het herfstvakantie is zelf weer wat tijd heeft om iets te maken want ze komt er de laatste tijd eigenlijk niet aan toe omdat ze druk is met school.

Als je de magnolia gezien hebt is het misschien leuk als je een berichtje bij haar achterlaat.

Groetjes Aartje

8 opmerkingen:

 1. Woow, zou ook supertrots zijn als moeder!!! wat leuk er een kaartje van Anne in de nieuwe Magnolia Ink komt. En wat een leuke spulletjes hebben jullie gekregen. Veel plezier ermee. En herkenbaar hoor dat Anne niet zoveel tijd heeft om te freubelen als ze op school zit. Chantal heeft er dan ook niet zoveel tijd voor. Misschien in de vakantie weer.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat enig Aartje en natuurlijk ben je super trots op Anne! De nieuwe Magnolia kan nu niet snel genoeg in de winkel liggen en dan hebben we allemaal het gevoel dat er "een bekende" in staat, helemaal te gek en ook het pakketje dat ze heeft gekregen....vele uren plezier in het verschiet!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi aartje
  dat is zeker als moeder iets om heel trots op je dochter te zijn,maar ja met zo creatieve moeder is het niet vreemd:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je een creatieve dochter hebt. Ik heb gelijk haar kaartje bewondert op haar blog!! Heel leuk hoor, kan me voorstellen dat je trots bent!!
  Veel freubel plezier samen in de herfst vakantie!!
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me goed voorstellen dat je super trots bent op haar, en die stempels zal je ook misschien wel een keertje mogen lenen.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend leuk dat je dochter in de Magnolia Ink komt te staan met haar kaart! En wat supers dat ze zo'n gaaf pakket heeft gekregen. Veel freubelplezier ermee samen!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend leuk dat ze in de Magnolia Ink komt te staan! En dan ook nog zulke spulletjes gekregen, wow!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg voor je dochter(en voor jou natuurlijk ook) ben benieuwd naar haar kaartje. Gave spulletjes heeft ze gekregen daar zullen vast weer mooie creaties mee gemaakt worden.
  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskwam op mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.
Thanks for visiting my blog and posting a comment