Volgers

dinsdag 30 augustus 2011

Net op tijd

Hallo allemaal,

De afgelopen 2 weken kwam er weinig uit mijn handen. Op mijn hobbytafel liggen allemaal "projecten" die maar niet afgerond komen.
Maandagochtend voordat ik naar mijn werk ging zag ik op het blog van  Stamp with fun een leuke sketch staan. Ik dacht met deze sketch moet het lukken, dus 's middags na het werk er meteen mee aan de slag gegaan. En zie hier het resultaat:Het papier komt uit het blok Olivia van Basic Grey
De bloemen zijn van Nellie Snellen
De vlinder is gemaakt met een creatable van Marianne Design (LR 0153)
Verder wat roze kant en lint en nog 2 roze knoopjes
Gelukkig was deze kaart net op tijd af om nog voor 6 uur in de brievenbus te belanden (de lijm was nog niet eens droog) en naar Sanne te versturen. Gelukkig was de inspiratie net op tijd terug voor haar verjaardagen ligt hij vandaag bij haar op de mat. Ik hoop dat zij hem mooi vond.

Deze kaart wil ik inzenden voor de volgende challenges:
Addicted to stamps: foto inspiratie
Totally gorjuss: as you like it
Simply Magnolia: Love is in the air (deze Tilda droomt van Edwin)
Just Magnolia: lets play bingo (I choose pins, buttons, ribbon&lace)
Basic Grey challenges: anything goes
It's a magnolia: roze, bloemen, vlinder
Stamp with fun: gebruik de sketch
Dutch magnolia lovers: kant en lint


Vorige week ben ik samen met mijn dochter Anne, zus Joke en nichtje Alinda naar de knotsgekke kaartendagen in Zwolle geweest. Het was een erg gezellige middag.
Bij de stand van Creabest uit Zwolle heb ik samen met Anne deze tag gemaakt. Het was een leuke nieuwe ervaring. Ik had nog nooit met distress inkt gewerkt. Maar met de uitleg van Creabest mocht het eindresultaat er wel zijn vond ik. Wat was dit leuk om te doen.

Groetjes Aartje

maandag 15 augustus 2011

Hiep Hiep Hoera

Als het goed is ligt dit verjaardagskaartje vandaag bij mijn neefje op de mat en kan ik hem dus laten zien. Hij wordt vandaag 10 jaar en dus moest er een kaart komen.
Nu zijn kaarten voor mannen en jongens niet echt mijn ding, maar met mijn nieuwe stempel die ik onlangs gewonnen heb bij de Whimpsy bloghop moet het toch lukken. De stempel heet Victory Kid en is van Kenny K.


Het papier is van American Crafts, net als het lint wat er op zit. De stempelafdruk is ingekleurd met aquamarkers (Tangerine voor het shirt en Sepia voor de broek) In de linkerhoek heb ik nog een paar sterren gemaakt: 1 met een 10 erin en de andere 2 met een paar stoere metalen knopen.
In de rechterhoek heb ik een van de nieuwe postzegelstempels gebruikt. Op deze staat "The best is yet to come".

Ik wil deze kaart graag inzenden voor de volgende challenges:
Card makin mamas: challenge 26 Happy Birthday
A spoon full of sugar: challgenge 126 Happy Birthday
Anything goes challenge blog: challenge 47 Happy Birthday
Crafts and me: challenge 47 Make it count
Diva's by design: challenge 8 Birthdays
Whimspy challengeblog: challenge 1 Ribon and bows
Addicted to stamps: Anything goes
Cards for men: challenge 17 Anyting goes
http://sendasmile4kidschallenge.blogspot.com/2011/08/anything-goes-for-kids-challenge.html anything goes for kids

Vrijdag lag mijn gewonnen candy bij Ge We hobby in de bus. Echt een prachtige candy werd er daar weggegeven omdat er 1,5 miljoen !! bezoekers geweest waren.
Dit waren de mooie spullen die ik gewonnen heb.

Ik ben er superblij mee en ga er snel mee aan de slag.

Groetjes Aartje

zondag 7 augustus 2011

Ik hou van Holland

Hallo bloglezers,

Wat leuk dat er steeds weer nieuwe volgers bij komen. Welkom allemaal.

Ondanks dat hier de vakanties al weer bijna voorbij zijn. (ik heb er zelf al 2 drukke werkweken opzitten maar onze kinderen hebben nog 1 weekje vakantie) toch nog een kaart in vakantiesferen. Nl. een koffer.
Dit patroon heb ik alweer even geleden opgevraagd via het Duo challenge blog. Ik vond het direct een leuk model voor een zomerkaart maar in de praktijk bleek het geen gemakkelijke opgave om er iets van te maken. In eerste instantie wilde ik iets met onze vakantiebestemming (Parijs) doen, maar dat wilde niet lukken. Uiteindelijk heb ik er een Hollandse koffer van gemaakt. Nu ziet iedereen waar deze koffer vandaan komt en niet waar hij naar toe gaat (lol).
Ik vond dit Hollandse thema ook wel erg leuk aansluiten bij iets wat wij deze vakantie gedaan hebben nl. Zeeuwse Klederdracht. Mijn man is Zeeuws en zijn moeder vond het leuk om ons allemaal eens in Zeeuwse Klederdacht te zien. Ze heeft nog allerlei spullen uit de klederdracht die de opa's en oma's van mijn man droegen. Voor de vrouwen was het een enorme klus, we kregen vele laagjes kleding over elkaar heen aan en ook ons haar werd stevig onderhanden genomen.(lees er werd stevig aan getrokken!!) Zowel mijn dochter Anne als ik droegen de oor-ijzers van de oma van mijn man.
Hier een paar foto's ervan om jullie alvast in de juiste sfeer te brengen.

onze dochter Anne


Anne en Thomas

 Moeder en dochter

Maar nu de kaart. Het Hollandse thema was nog een klus op zich. Eerst maar eens op zoek gegaan naar een plaatje van een Hollands paartje. Na veel gezoek op internet vond ik een bruikbaar plaatje. Ik had nog wat lint liggen in rood-wit-blauw. Ook had ik nog wat papier liggen waar tulpen in verwerkt zaten. Met een multiframe van Nellie Snellen heb ik een rand gemaakt. Nog een strik gemaakt van het lint en hier een brad (Xenos) op bevestigd. Boven aan de koffer is nog met oranje lint (net als een wimpel in Oranje) een soort oude Nederlandse postzegel bevestigd uit een vintage blokje van de Action. Dus alle Hollandse Highlites zijn er in verwerkt: Delfst blauw paartje, tulpen en de molen.
 Dit is het eindresultaat.
Ik wil deze kaart graag insturen voor de volgende challenges:


Duo challenge: gebruik het patroon
Creative Craft challenge: It's summertime

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, zelf vind ik het wel een grappig resultaat.

Groetjes Aartje

woensdag 3 augustus 2011

Blauw wit

Het is hier zojuist weer flink gaan regenen, dus lekker even tijd om deze kaart af te maken.
Op het blog Anyone for Anya hebben ze deze week de uitdaging dat je geen designpapier mag gebruiken. Ik vind dat soort uitdagingen altijd erg leuk. Mijn resultaat ziet er als volgt uit:

Ik heb een driehoekige kaart gemaakt. De rand heb ik gemaakt met een multiframe van Nellie Snellen (MFD 023). De rondjes die hieruit vielen vond ik zo leuk dat ik die weer heb hergebruikt voor de strikjes in het haar en hartje van de bloem op het shirt

Deze liggen nu dus wat verhoogd op de afdruk.
De bloem (LR0133) en de swirl (LR 0119) zijn beide gemaakt met een creatable van Marianne Design. De stempel is van CC design

Ik ben deze week ook enorm verwend met de prijs van een candy van Lida
En ik ontving gisteren post uit Amerika: de stempels die ik gewonnen had bij de Whimpsy bloghop

Het leuke is dat Whimsy vanaf 10 augustus ook een nieuw Challengeblog gaat starten. Je mag allerlei stempels gebruiken, dus niet speciaal een van Whimsy. Ze hebben wel een aantal erg mooie stempellijnen (bijvoorbeeld die van Kenny K) die je ook gewoon in Nederland kunt kopen.
Hier nog even de afbeeldingen van mijn nieuwe stempels


Daarnaast ben ik met mijn groen/paarse kaart in de top 3 beland bij Stamptacular Sunday en mag ik nu deze deze badge op mijn blog zettenIk wil met mijn kaart meedoen met de volgende challenge:
Anyone for Anya: geen designpapier
Crafts and me: anything goes


Groetjes Aartje