Volgers

dinsdag 22 maart 2016

DT Call Craftliners

Hallo allemaal,

Hou je van kleuren en wil je heel graag met de Lindy's Magicals gaan werken/kleuren?

 Kijk dan even op het blog van Craftliners.


Op het blog kun je precies lezen wat we van je verwachten. Wil je er meer over weten:  klik dan even hier


zondag 13 maart 2016

Thinking of you

hallo allemaal,

Leuk dat jullie mijn blog weer bezoeken, ik zie dat er toch zo af en toe weer een nieuwe volger bij komt. Welkom.

Het is wat stil hier op mijn blog, de tijd gaat op dit moment helaas op aan allerlei andere dingen. Ook met reacties achterlaten ben ik helaas niet zo trouw op dit moment.

Afgelopen donderdag ben ik met Joke gezellig een dagje naar de Knotsgekke Kaartendagen geweest. Daar waren op een aantal kramen mooie kaarten te bewonderen met alleen maar inkt en een mooie stempel. Dat inspireerde me om vanmiddag ook eens zo'n kaart te maken.

Ik begon om uit een stuk papier een cirkel te stansen, dit werd mijn mal om daarna met diverse kleuren inkt de cirkel op mijn kaart te maken. Op deze cirkel heb ik een prachtige stempel van IndigoBlu gestempeld.
Vervolgens het papier gemat op zwart cardstock en daarna verwerkt op een rode basiskaart.

Eignelijk wel heel leuk om zo eens een kaart te maken. Heel strak, maar toch wel stijlvol vind ik.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze CAS kaart vinden. 
woensdag 2 maart 2016

Nieuwe challenge Craftliners: Recycle

Hallo allemaal,

Het is weer de tweede van de maand en dat betekent een nieuwe challenge bij Craftliners. Deze keer met als opdracht Recycle iets. Ik moest er zelf wel even over nadenken, maar hop straks even over naar het blog van Craftliners en je zult zien dat mijn collega's hele leuke dingen laten zien en allemaal vanuit een andere invalshoek.

Ik heb er voor gekozen om vloeipapier wat tussen nieuwe overhemden zit te recyclen.Het is deze keer een klein kaartje geworden. De basis is een gele kaart met papier uit de Kaloscollection van Aurelie. Hierop wit cardstock en daarna het gele designpapier van Carta Bella. Dit komt uit de paperpad It's a celebration. 
Als afbeelding 1 van die schattige olifantjes van My Favorite things. Natuurlijk gekleurd met Faber Castell polychromos.

De bloemen heb ik gemaakt door met een kleine ronde stans van Aurelie in 1 keer door een opgevouwen stukje vloeipapier te stansen. Het is zo dun dan je er makkelijk doorheen gaat. Mijn bloemen bestaan uit ong. 6 a 7 rondjes. Ik heb ze op kleur gebracht met Lindy's stamp gang Magicals.
 Na het kleuren laten drogen, een stapeltje gemaakt, gaatje in het midden geprikt en een brad er door. Er onder een paar blaadjes die gemaakt zijn met een stans van Tattered Lace.
Als slot nog een paar plakpareltjes

Ik stuur deze kaart zelf in voor de volgende challenges:

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Het is een vrij eenvoudig kaartje, maar was de afgelopen dagen flink geveld door de griep.
Ik hoop dat jullie ook allemaal mee gaan doen met onze challenge.