Volgers

maandag 27 mei 2013

Roze babykaartje

Hallo medebloggers,

Genieten jullie ook zo van het mooie weer. We hebben hier op de Veluwe al een behoorlijk weekend achter de rug, ben zelfs zaterdag wat verbrand op het voetbalveld. En ook vandaag is het hier stralend weer.

Maar soms wil het gewoon niet echt, weinig inspiratie en wat je in je hoofd hebt lukt niet echt op papier. Dit is zo'n project, allerlei ideeen in je hoofd maar toch wil het niet helemaal.

De basis is een wit cardstock wat ik gesneden heb met een mal die ik onlangs van Joke overnam. Ik weet het merk niet, maar het is een set met prachtige opeenvolgende maten. Ik maakte er een easelkaartje van.
Hierop papier van DoCrafts uit de Capsulecollectie. Hierop stansen van Marianne Design, whimsy en Joy!Crafts. De stempel is van Magnolia uit de Cozy Familie collectie: Tilda with Bunnyslippers. Wat een schatje is dat he.
Ze is weer ingekleurd met spectrum noirs. Ik heb inmiddels ook mijn zus besmet met het kleuren met deze markers. Ik heb het broekje en de slippers bewerkt met stickels.
Verder vindt je op deze kaart nog een postzegelstempel van Whimsy, organzalint van het boekenvoordeel, een stukje kant, een stukje wondgaas en mooie vilten bloemen. Als laatste een soort paperclip in de vorm van een Mickey Mouse hoofdje.
De diverse stansen heb ik gekozen om hun symboliek: de harten voor de liefde en het klavertje vier voor geluk.
En ook de tekst: "Today is full of promisses". Er ligt nog een leven vol beloften voor zo'n kleine hummel.
Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges
The cutie pie (1 image, 2 flowers, 3 pearls)
Time for magnolia (ribbon/lace- blingbling-not square)


Onlangs won ik bij zussenknutsel de candy. Deze prachtige candy werd gesponsord door Creapaleis. Ik ontving deze week een stempel van Gorjuss. Deze mooie stempel ga je dus binnenkort zeker op een kaart zien verschijnen. Kijk ook eens in de webshop van Creapaleis.

Groetjes Aartje


maandag 20 mei 2013

Verjaardagskaartje voor Luc

Hallo allemaal,

Dit is de tweede post voor vandaag. En deze keer met ik meer tevreden. Vind deze nieuwe stempel van Magnolia "Game on Edwin" geweldig leuk voor jongenskaarten. Deze keer is het een kaartje voor mijn neefje Luc.


Het papier komt bij het Boekenvoordeel vandaan. De sketch is van KIC. Ik heb natuurlijk weer de sterren van Die-namics gebruikt. Gisteren was mijn zus Joke hier en zij had de leuke labels and tags stans (6002-0028) en letters van Joy! crafts meegebracht. Dus ik gelijk maar even een paar keer door mijn stansmachine gedraaid. De vlaggetjes met groen twine aan de kaart bevestigd. Het groene twine ook nog om een strook papier geknoopt. De kaart is afgemaakt met een tekstticket van Femke. Verder niet al te veel frutsels voor een jongen.

Al met al vind ik het wel een vrolijk geheel geworden.

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges
Forever Friends

De rest van de week is behoorlijk vol gepland, dus ik denk niet dat er van feubelen dan veel komt.

Groeten, Aartje

Geslaagd

Hallo allemaal,

Heerlijk zo'n extra vrije dag. Iedereen teutelt lekker door het huis en doet waar hij of zij zin in heeft. Onze dochter is druk bezig met haar huiswerk. Heeft een leuke opdracht van school. Ze moet de biografie van een van haar voorouders schrijven. Dus ze mailt regelmatig heen en weer met haar opa om daar informatie op te vragen over zijn opa. Volgende week organiseren ze hierover een expositie. Dus er worden oude krantenknipsels gezocht en foto's verzameld. Dit keer ook een kaartje dat met school te maken heeft. De dochter van mijn zus zit midden in haar VWO examens en we hopen natuurlijk dat ze slaagt. Dus een geslaagd kaartje deze keer. Ik wilde heel graag het lint van Jillibean Soup gebruiken met het alfabet. Dus het werd een kaartje in bruintinten. Ik weet niet van welk merk het papier is.
De stempel is een digi van Bugaboo. De bloemen en het hoekje zijn stansen van Joy!
Bovenin de kaart heb ik een knipje gezet en een omgekruld, een beetje verwijzing naar een opgerold diploma.

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges
Sunday sketch
Bearly Mine (lace, die, ribbon)
Crafts & me
Inky Impressions
Kleurenfestijn
One stop Craft

Ik ben er zelf nog niet helemaal over uit of ik dit een "geslaagd" kaartje vindt, dus ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik hoor graag jullie eerlijke mening.

Fijne dag allemaal nog.

groeten, Aartje

zaterdag 18 mei 2013

Gastdesigner NKU


Hallo allemaal,

Onlangs werd ik uitgekozen door het NKU als gastdesigner. Vandaag is de nieuwe challenge online gekomen. Een sketch deze keer. Ik vond het geen makkelijke sketch en heb vele ideeen weer opzij gezet. Uiteindelijk ben ik met 3d aan de slag gegaan en heb er een vrolijke cupcake verjaardagskaart van gemaakt.De basis is witte cardstock. Hierop papier van Papermania. Daarop dus de 3d afbeelding van Hot diggity dog van Do Crafts. Op dit vel staan allerlei leuke 3d afbeeldingen van dieren in grappige situaties. Hier dus een ballerina muis op een cupcake.
De tekst is met de computer gemaakt.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges
http://scrapkaartchallenge.blogspot.nl/2013/05/challenge-mei.html
http://sendasmile4kidschallenge.blogspot.com/2013/05/pastel-colors-4-kids-challenge.html
http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/2013/05/scrap-cards-challenge-47.html
http://onestopcraftchallenge.blogspot.nl/
http://nadiaschallengeblog.blogspot.nl/2013/05/challenge-56-en-dt-call.html
http://foreverfriendschallengeblog.blogspot.com/2013/05/fortnightly-challenge-no-61-and-dt-call.html


Met de kaart waarbij ik gastdesigner werd bij NKU won ik ook nog bij
En kwam ik in de top 5 bij Crafty CardmakersIk wens iedereen een fijn lang weekend.

Groeten, Aartje

maandag 13 mei 2013

Vandaag is jouw dag


Hallo allemaal,

Dit is mijn 200e blogberichtje. Wie had toen ik begon gedacht dat ik zoveel zou posten.

Gisteren was het moederdag, zijn jullie allemaal goed verwend? Ik heb 's ochtends ontbijt op bed gekregen en de kinderen hadden allebei, van hun zakgeld, een leuke stans van Joy Crafts voor me gekocht.  Een daarvan (de bloem) heb ik gelijk voor deze kaart gebruikt.

Onlangs zag ik op het blog van Marianne een kaart voor het Besties blog. De afbeelding sprak me aan dus ik ben het blog eens gaan bezoeken.

Ik kreeg de kaart niet goed op de foto qua kleur, daarom maar 2 foto'sDe basis is een witte kaart, hierop papier van Marianne Design. Ik vind deze wat klassiek aandoende bloemen geweldig combineren met deze stempel van Lolita op haar bankje. De stempel is gekleurd met spectrum noir markers. Haar boa heb ik daarna nog bewerkt met stickels. Ik heb gebruik gemaakt van de sketch van NKU. De kaart is verder afgewerkt met vlinder(ook in het papier zitten vlinders, maar die zijn wat verdwenen achter de rest : ) kant, parels, bloemen met mijn nieuwe Joy stans, lint, charm en prikkertje met parelknop. Tekststempel is van Marianne Design. Normaal gesproken staat deze tekst op 2 regels onder elkaar, maar ik heb ze nu in 2 delen achter elkaar gestempeld.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges
http://sentimentalsundays.blogspot.nl/2013/05/challenge-154-for-special-woman.html
http://inkyimpressionschallenges.blogspot.nl/2013/05/iic-108-mothers-dayfor-lady.html
http://mariannedesigndivas.blogspot.nl/2013/04/going-girly.html
http://krea2day.blogspot.nl/2013/05/nieuwe-candy-voor-de-maand-mei.html
http://onestopcraftchallenge.blogspot.nl/2013/05/challenge-228-add-some-glitter.html
http://abc-challenge.blogspot.nl/2013/05/m-for-make-it-sparkle.html
http://totallygorjuss.blogspot.nl/2013/05/challenge-183-bingo.html
http://papertakeweekly.blogspot.nl/2013/05/anything-goes.html
http://wagsnwhiskersrubberstamps.blogspot.nl/2013/05/challenge-103-girl-birthday.html
http://whimsyinspires.blogspot.nl/2013/05/new-monthly-challenge-59-whimsy-stamps.html
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2013/05/anmacreatief-challenge-20-mei-2013.html


Ik wens iedereen een hele fijne avond.

Groeten, Aartje

zondag 5 mei 2013

Tortelduifjes

Hallo allemaal,

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Wij hier in Apeldoorn in ieder geval wel. We zijn vanmiddag naar het Oude Loo geweest. Achter paleis het Loo staat nl. Het Oude Loo wat door het koninklijk huis regelmatig gebruikt wordt. Ieder jaar in de maanden april en mei kun je het park/bos rondom dit oude Loo bezoeken.  Dus vanmiddag kleedje en boeken mee en heerlijk in het gras van het park met een boekje zitten lezen.

De afbeelding van deze kaart ligt al en tijdje gekleurd in mijn hobbykamer. Vandaag eindelijk af gemaakt. Ik wist maar niet wat ik er mee zou doen.


Wat heb ik hiervoor gebruikt:
Stempel wee stamps
Spectrum noir markers
Papier van de Action
Creatables Marianne Design (klein en groot vogelhuisje, hulsttakje)
Kant van Marianne Design
2 knoopjes
Kleine hartvormige pareltjes
Plakpareltjes van de Action
Bloemen van Prima Marketing en the Ribbongirls
2 knoopjes waarop ik ook wat hartvormige pareltjes heb geplakt.
Daarnaas zit er rechtsboven nog een soort frame met de groene strikken. Daar zit een verhaal aan vast. Soms zit ik op Marktplaats te kijken of er in de omgeving nog leuke scrapspullen worden aangeboden en een paar weken terug vond ik een advertentie waar in gratis scrapspullen werden aangeboden. In eerste instantie dacht ik "zal wel niets zijn", maar toen de advertentie er een paar dagen later nog opstond heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gebeld. De spullen waren nog niet opgehaald en ze woonden inderdaad bij mij in de buurt. Een afspraak gemaakt om de spullen op te halen. Kom ik bij het huis, doet er een man open en die zegt loop maar mee naar boven. Nou dat was ik dus niet van plan, je weet maar nooit. Ja zegt hij, de spullen liggen allemaal hier dus als je ze mee willen nemen moet je toch maar even meelopen naar boven. Oeps, ik schoorvoetend de trap op en daar was een mooie, keurig verzorgde hobbykamer.  Dat stelde al wat gerust.  Vervolgens kreeg ik echt enorm veel spullen mee, heel bruikbaar (o.a. Een strikjesmaker, diverse scrapalbums, hobbyboekjes, chalk, rub ons enz.) al met al een kofferbak van mijn bescheiden autootje vol.
Maar ik was toch blij dat ik weer veilig en wel buiten stond.
Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges

Ik heb deze week lekker vakantie, dus ik hoop nog wel iets te kunnen plaatsen deze week.

groeten, Aartje

woensdag 1 mei 2013

Hollandse kleuren

Hallo allemaal,

Hebben jullie ook zo genoten van kroningsdag.
Na al het koninklijk rood wit en vooral blauw ben ik toch ook maar aan deze Hollandse kleuren begonnen.
Wat is er nu Hollandser dan rood wit blauw en helaas regen.....

Het papier is van Marianne Design. De wolkjes heb ik gemaakt na een tip van Jolanda. De kaart is afgemaakt met blauwe bloemen met een oranje brad als hartje. Het beertje in de stempel heb ik gepaperpieced op kraft papier. Dat geeft wel een grappig effect.
Tekst is met de computer gemaakt en de afbeelding (van Elisabeth Bell) is weer ingekleurd met Spectrum Noir markers.
De sketch is van nku


Een detail met het beertje op kraft en de wolken.


Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges:
Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit Hollandse tafereel zeggen.

Fijne avond allemaal.

Groeten, Aartje