Volgers

zaterdag 24 juni 2017

Aladine Izink pigment inkt 3

Hallo allemaal,

Vandaag mijn voorlopig laatste kaart met de Aladine Izink pigment inkt. Vandaag wederom gecombineerd met de flamingo van Xcut. Maar in een hele andere kleurstelling nl. Geranium, Rose en Athemist.

Omdat ik 2 stukjes aquarelpapier bewerkt had met deze kleurencombinatie kon ik ook de bloemen in dezelfde kleuren houden. Ik sneed deze uit met een stans van Elizabeth Craft. De bladeren zijn van Tattered Lace en de meeuwen zijn van Cottage Cutz.
De tekststempel is van EchoPark.

Deze kleuren en de flamingo zorgen wat mij betreft voor een heel zomers resultaat.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges
Craft Addiction,  everybody artCreative Craft Cottage, Fussy and Fancy,
Crafting by design, friendship challengethe paper players,
 Creative inspirations, Deep ocean, cards and scrap, Happy Little Stampers (Cas), Happy little Stampers (dies)  Crafty Sentiments, Quicky Crafts, All Sorts

Het regent hier vanochtend dus eigenlijk perfect hobbyweer. Maar er staan helaas nog een paar verplichtingen op het programma . Vanmiddag turnt onze dochter, na ruim 10 jaar turnen haar laatste wedstrijd en daar moet ik natuurlijk gewoon bij zijn. (geen hoog niveau overigens, maar gewoon recreanten niveau)

Fijn weekend allemaal,

Groeten, Aartje


 

woensdag 21 juni 2017

Aladine izink pigment inkt 2

Hallo allemaal,

Vandaag mijn tweede kaart met de Aladine Izink pigment inkt.

Deze keer heb ik de kleuren oranje, zilver en wit gecombineerd.

Uit een correspondentiekaartje een cirkel gesneden met een Aurelie stans. Hierachter het aquarelpapier wat ik bewerkt had met de Aladine inkt.
Uit grijs en zalmkleurig cardstock de flamingo van Xcut gesneden. Uit hetzelfde grijze cardstock de tekst "with love" gesneden en dit cardstock ook gebruikt als basis.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges

maandag 19 juni 2017

Aladine Izink pigment inkt 1

Hallo allemaal,

Genieten jullie ook zo van het mooie weer. Het is eigenlijk te warm om te bloggen en te freubelen. Al ben ik zondagmiddag lekker met mijn potloden in de tuin gaan zitten kleuren.

Voor het blog van craftliners mocht ik weer een blogpost verzorgen en ik ging deze keer aan de slag met Aladine Izink pigment inkt. Deze inkt zit in kleine flesjes met een pipetje en is dus goed te doseren.

Vandaag laat ik hier de eerste kaart zien.Ik gebruikte hiervoor de kleuren bamboo, cactus en avocado. Deze druppelde ik op aquarelpapier en spoot ze nat met wat water. 

Uit een correspondentiekaartje sneed ik een vierkant en daar  werd deze achtergrond achter verwerkt. Van een grasstans van Taylored Expressions sneed ik een paar randjes grassprieten en met een Dovecraft stans een konijntje uit kraft.

De tekststempel is van My Favorite Things.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Cas on friday,  Creative inspirations, Deep ocean, cards and scrap, fussy and fancy friday, Happy Little Stampers (Cas), Happy little Stampers (dies) CCC digi creations (a dutch song called in een groen, groen ,groen, groen knolle knolleland) Everybody Art, The Cutie Pie,

Ik zou zeggen geniet allemaal nog even van het prachtige weer deze week.

Groeten, Aartje

woensdag 7 juni 2017

With Sympathy

Hallo allemaal,

Ik mocht deze week voor het craftlinersblog weer een blogpost verzorgen en deed dat met een condoleance kaart. 

Ik vind een condoleance kaart best lastig om te maken omdat ze natuurlijk heel ingetogen moeten zijn. Eigenlijk moet het papier zijn werk doen. Ik heb daarom gekozen voor het papier van First Edition "Wild at heart". Papier waar je misschien niet meteen aan zou denken als je het blok ziet, maar het bevat prachtige ingetogen vellen designpapier.
Ik ben begonnen met grijs cardstock en daarna wit cardstock.
Hierop het mooie designpapier van First Editions met de bladeren.
Ook de verticale strook komt uit deze paperpad.
Uit wit cardstock heb ik de ovaal gestanst met een stans van Spellbinders. Deze heeft een mooi stikrandje wat hem net iets extra's geeft.
Uit het grijze cardstock wat ik ook voor de basis gebruikte heb ik 2 grote bladeren en 1 klein blad gestanst. De nerven hiervan heb ik met distressinkt iets donkerder gemaakt
Ook de randen van alle andere delen heb ik aangezet met de inkt.
De tekststempel is uit de set Simply Stamped Zinnias van Taylored Expressions en heb ik met dezelfde inkt gestempeld.

Ik moet zeggen dat het wel voldoening geeft om zo'n kaart te maken. Toch hoop ik dat hij nog een tijdje in mijn hobbykamer kan blijven liggen want zo'n kaart verstuur je toch niet graag.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Die Sketchtanten, 613 Avenue Create, The Ribbon Girls, crafting from the heart, knutsels en kadootjes, Anreda

Ik hoop dat ik jullie hier een beetje mee heb kunnen inspireren en vindt het heel leuk als jullie een reactie achter willen laten.

 

vrijdag 2 juni 2017

Monochroom

Hallo allemaal,

Vandaag start er weer een nieuwe challenge op bet Craftlinersblog. Het thema is deze keer Monochroom.

Voor dit thema ben ik aan de slag gegaan met het papier van Scrapberries "Mechanical Illusions".
Lekker vintage papier in allerlei bruintinten.

Ik ben begonnen met kraft cardstock in de maat 15x15 cm. Hierop het designpapier. De afbeelding komt ook uit het designpapier en heb ik in de bovenhoek wat inscheurd en omgekruld.
Verder heb ik als toevoeging alleen maar wat kraft tandwielen (x-cut) en 2 kleine kraft pijlen (tattered lace). 

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges
 
Ik hoop dat jullie allemaal weer zin hebben om mee te doen deze challenge en ik wens jullie een fijn pinksterweekend.
 
Groetjes Aartje.