Volgers

woensdag 10 februari 2016

Verlegen

hallo allemaal,

Ik heb eindelijk weer eens een magnoliastempel gekleurd. Ik heb hier nog allerlei afdrukjes liggen die ik al eens eerder gemaakt heb en heb me voorgenomen die eens in te kleuren en te verwerken. Vandaag dus eentje met Tilda erop.De basis is creme kleurig cardstock en daarop designpapier van Glitz (French Kiss).Hierop dus de stempel van Magnolia: Sneaky Tilda. Zij is uitgestanst met een mooie stans van Precious Marieke. De randen heb ik wat aangezet met distressinkt.
Het hart is uitgestanst met een stans van Aurelie. Het kant komt uit de voorraad en het bloemenlint is van Marianne Design.
Het kleine strikje is van de Action. Net als de pareltjes. De kleine houten hartjes zijn van Aurelie.

Ik heb natuurlijk weer gekleurd met mijn Faber Castell Polychromos
Huid: 132,131,189
Haar: 179,178,177
Jurk: 189,190,188
Schoenen: 179,178,177

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges

Bij Renate won ik kaartjes voor de Knotsgekke Kaartendagen. Dus binnenkort een lekker shopdagje met mijn zus.maandag 8 februari 2016

Parijs, stad van de liefde

Hallo allemaal,

Het was weer mijn beurt om iets op het Craftliners blog te plaatsen en omdat het bijna Valentijnsdag is koos ik voor iets wat daar goed bij past. Parijs is natuurlijk de stad van de liefde bij uitstek. My Favorite Things heeft een hele mooie stempelset die daar perfect bij past. De set Mon Cheri bevat een aantal leuke stempels waar ik in dit geval de eifeltoren en het meisje van heb gekozen.

De sketch is van Cheerfull sketchesDe basis is wit cardstock van 15 x 30 cm. Hierop effen designpapier van Graphic45 Time to Flourish (14,5 x 14,5 cm) Hierop een strook van 7 x 13 cm. Deze strook gemat op wit cardstock. 
De stempel heb ik gemaskeerd. Op het craftliners blog leg ik uit hoe je dat ook alweer doet.De stempel heb ik eerste gemat op paars cardstock en daarna nog op wit cardstock.  De rand met de hartjes heb ik gemaakt met een mal van Aurelie. De kaart is verder afgemaakt met kant, bloemen, parels en lint.

Ik heb de stempel ingekleurd met Faber Castell Polychromos
gebruikte kleuren: 
Jurk: 119,`134, 194
sjaal, tas, schoenen: 138, 136, 249
Huid: 132, 189, 190
Haar: 182, 179, 178, 280
Eifeltoren: 272, 273, 274, 181

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
7 Kids Challengeblog, Crafting musketeers, Crafty Creations, Creatalicious, Fussy and Fancy, Hobby Vision, Inky Chicks, KIC, Nathalie and Amy, Paradise of Stamps, Scrapcards, Sweet Stampin,  Whimsy, Cheerfull Sketches, Craft Addiction

Met mijn Betje kaart werd ik runner up bij het Cuttlebug mania challenge blog.

Ik ga proberen om weer wat tijd te steken in het achterlaten van reacties op jullie blogs, maar helaas zijn er soms momenten dat andere dingen voorgaan en de meeste vrije tijd opmaken.


dinsdag 2 februari 2016

Nieuwe challenge Craftliners: Dots & Stripes

Hallo allemaal,

Het is de tweede van de maand en dat betekend dat er weer een nieuwe challenge bij Craftliners begint. Het thema is deze keer Dots & Stripes.

Ik heb gekozen voor papier van Authentique en een stempel van Scrapberry's

De gebruikte stansen zijn van My Favorite Things (swirl in de bovenhoek) en Xcut (bloem onderin). Ook het lint is van Scrapberry's. Het paste perfect qua kleur.

Het kleurwerk van de afbeelding komt helaas op de foto niet zo tot zijn recht vind ik. Ik denk dat ik er nog meer contrast is had moeten maken. Zeker bij het hele lichte vachtje en het lichte groen van de hoed en jurk. Leermomentje dus!

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Addicted to Stamps
Sir Stampalot

Fijne avond allemaal en ik hoop dat jullie weer mee doen met de challenge.