Volgers

maandag 31 oktober 2022

Uitdaging Nelleke - Aartje #3

 Hallo allemaal,

Wat  vliegt de tijd toch snel he. Het is alweer de laatste maandag van oktober en dat betekent dat Nelleke  en ik alweer onze 3e uitdaging hebben.

Deze keer heeft Nelleke de opdracht weer bedacht en die luidde deze keer:

Mat designpapier uit het pakket op 2 lagen papier en plak dit op een basiskaart. Je hebt dan 4 lagen. Gebruik een plaatje naar keuze uit het pakket en gebruik de ronde stempelset uit het pakket. Maak het vervolgens af met een bloemetje, die hoeft niet uit het pakket.Ik wist meteen dat deze keer de kikker aan de beurt zou zijn, dus het kikkervel en het designpapier bij elkaar gezocht en dit gemat op groen en blauw papier.  Op de stempelset zat ook een opkikker stempel dus die past er perfect bij. Als toevoeging heb ik nog de leuke vrolijke kikker van Marianne Design toegevoegd en de bloem heb ik gemaakt met de stans uit het pakket. Volgens mij weer helemaal voldaan aan de opdracht van Nelleke.


Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenge

Hobbyshop Veldmaat

http://pammiesinkypinkieschallenges.blogspot.com/

https://avenue613.blogspot.com/

https://craftycatzweeklychallenge.blogspot.com/

http://lilpatchofcraftyfriends.blogspot.com/

http://pennyschallenges.blogspot.com/

Gaan jullie ook even kijken bij Nelleke wat zij deze keer gemaakt heeft?

Groetjes Aartje

zondag 30 oktober 2022

Tekening besjes

 Hallo allemaal,

Ik heb wel eens op mijn blog geschreven dat ik tekenles genomen heb. Superleuk om te doen en  nadat ik bij Faber Castel op facebook een keer een doosje Pitt pastelpotloden won wilde ik daar natuurlijk ook wel eens mee aan de slag. (Ik gebruik verder altijd mijn Faber Castel Polychromos potloden)

Onlangs was er in de facebookgroep Colour workshop een leuke live van Julia Woning met deze besjes.

Ik vond het leuk om jullie daar vandaag ook iets van te laten zien. Het was een echte uitdaging want Julia gebruikte een ander merrk potloden dus het was wel even zoeken wat voor mij de juiste kleuren zouden zijn, maar daar heb ik ook wel weer veel van geleerd.

Ik zie zelf echt wel verbeterpunten, maar ook wel een beetje trots dat dit gelukt is.

Fijne dag!

Aartjw

zaterdag 29 oktober 2022

winterse vogeltjes

 Hallo allemaal,

Ik bedacht me vandaag dat het deze week alweer november wordt en dat ik het gevoel had dat ik nog maar net terug was van zomervakantie (in juli). De maanden augustus, september en oktober zijn voorbij gevlogen en kerst komt dus steeds dichterbij. Dat betekent voor mij altijd dat er op het werk flink werk verzet moet worden en dat er dus weinig energie over is voor andere dingen. 

Maar ik heb toch maar weer eens een kaart gemaakt tussen de bedrijven door. Een kerstkaart deze keer.Alle materialen zijn van Marianne Design

Papier: Country Christmas (PK9067)
Stans om het plaatje: LR0454
Plaatje: MB0198
Bloem: LR0435
Tekststempel: EC0099
Kant: JU0936

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Marianne Design
Hobbyshop Veldmaat
HobbyVision
All Sorts

Fijne week, maandag ben ik er weer met de 3e uitdaging van Nelleke en mij.

Groetjes Aartje

zaterdag 15 oktober 2022

konijntjes en tip

 Hallo allemaal,

Op het blog van Marianne Design stond een sketch die me gelijk aansprak, dus daar lekker mee aan de slag gegaan. Het is inmiddels oktober en er zijn hier nog niet heel veel kerstkaarten gemaakt dus dat was het doel.


De basis is parelmoer cardstock. Hierop het papier uit de paperpad Winter days. Het plaatje is natuurlijk ook van Marianne Design (MB0198). De gebruikte stansen zijn: LR0134 (sterrenrand) en CR1606 (konijntjes) de sterretjes die uit de sterrenrand vielen heb ik bovenin de kaart verwerkt.
De konijntjes heb ik 2 keer gestanst. Eén maal uit kraft en één maal uit donkerbruin. Zo zijn ze net iets minder donker.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
ABC Christmas (unusual Christmas colours)
As you like it (I like unausual christmas colours)

Ik heb nog een tip voor jullie. Ik worstel altijd om goede foto's van mijn kaarten te maken en nu zag ik bij de Action een foto tentje te koop voor volgens mij 8,-. Ik heb er deze keer de foto ook ingemaakt en ik ben er wel blij mee. Er zit een led strip bij dus je hebt altijd goed licht op je kaart.

Fijne dag.

Aartjemaandag 3 oktober 2022

Gastdesigner 4 Seasons Swap

 Hallo allemaal,

Een tijdje geleden won ik de challenge bij 4 Seasons Swap en naast een mooi prijzen pakket mocht ik gastdesigner zijn. Het thema is deze keer huisdieren en ik koos ervoor om daar een beterschapskaart mee te maken.

Als basis koos ik een stans van Studio Light (stencilSL196), die heb ik al een behoorlijk tijd liggen maar eigenlijk nog nooit gebruikt. Hierop kwam rood cardstock en papier van Marianne Design. Schrik niet maar het is uit het blokje Christmas Wishes. Ik vind het altijd leuk om kerstpapier ook voor andere doelen te gebruiken en met dit velletje ging dat prima.
Het hondje is van Cottage Cutz en heet Nurse Puppy. Ook de medicijnenpot en de pleister komen uit deze set. De tekst beterschap is van Joy!Crafts (6002/0412)
Alle randen heb ik aangezet met distress inkt Walnut Stain. Het was heel veel plakwerk met hele kleine stukjes. 

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

Weer een drukke werkweek voor de boeg, dus ik hoop dat er nog wat energie overblijft om te reageren.

Fijne week,

Aartje