Volgers

zaterdag 29 augustus 2015

eerste winterkaart

Hallo allemaal,

Op deze zonnige zomerdag kom ik met mijn eerste winterkaart. Afgelopen week heb ik lekker een dagje samen met mijn zus zitten freubelen en we zijn op de Marianne Design- toer gegaan. Joke had leuke nieuwe stansen en die moesten natuurlijk gebruikt worden. En dit is het resultaat geworden.


Een leuk plaatje van een snoesje en gebruik gemaakt van diverse creatables en craftables. Verder nog een kantje, bolletjes lint en wat plaksteentjes. Het papier komt uit het blokje Artic winter van Marianne design. Zo'n al ingekleurd plaatje is natuurlijk heel leuk, maar ik vind het zelf kleuren toch leuker om te doen.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Marianne DesignMarianne design kreadiva'sMarianne Design DivasHobby nuABC Christmas (D=Diecuts), Paper creators craftWinter wonderlandPapertake weekly (blue),.Live and love crafts

Ik ga maar weer eens lekker wat inspiratie bij jullie op doen. Ik zag dat ik weer enorm achter liep ondanks dat ik afgelopen week nog vakantie had.


zondag 23 augustus 2015

Under the sea 2

Hallo allemaal,

Gisteren mocht ik weer een bijdrage leveren aan het Craftliners blog. Hiervoor gebruikte ik weer de leuke stempel en stansenset Under the Sea van Taylored Expressions. Ik maakte deze keer 2 CAS kaarten. Helemaal niet mijn ding, maar met deze set lukte het toch.

Het eerste kaartje is met de krab.

Ik gebruikte hiervoor oranje cardstock van 14,5 x 22 cm. Hierop kwam wit cardstock van 10,5 x 14 cm.  In dit witte stuk cardstock maakte ik met de aurelie cirkel nesting dies (aucd1007) op 3 plekken een rond gat met de kleinste stans (doorsnee 2,3 cm.) Ook stempelde ik hierop de leuke tekststempel van de Under the Sea stempel set.  Vervolgens heb ik 3 x de krab gestempeld en uitgestanst. Deze heb ik gekleurd met alcoholmarkers. Ik heb de krabjes daarna heel speels tussen de cirkels uit laten komen. Met een zwarte fineliner zette ik nog een rand om de kaart.Het tweede kaartje is met een recht een kaartje. Het is slechts 10 x 10 cm groot. De basis is een stuk wit cardstock van 10 x 20 cm. Hierop een stukje lichtblauw cardstock van 9,5 x 9,5 cm en daarop wederom een stukje wit cardstock van 9 x 9 cm.
Hierop 2 leuke kwallen die ik met de under the sea set heb gestempeld en uitgestanst. Deze heb ik met 3d foam op de kaart geplakt en vervolgens nog een paar "waterdruppels" gestempeld. Ook deze zitten op de set van under the sea. De waterdruppels heb ik daarna bewerkt met stickels.
De tekststempel die ik gekozen heb is van MFT. Je ziet dat de Under The Sea stempelset dus ook prima te combineren is met andere merken.

Hoewel CAS kaarten helemaal mijn ding niet zijn, vind ik deze wel goed gelukt. Het is dus echt een stempel/stansen set waar je heel veel kanten mee op kunt.

Nog even de gebruikte materialen op een rijtje:
# stansen: Taylored Expressions Under the sea (TE613)
                                     Aurelie Circle Nesting Snij en Embossingmal (AUCD1007)
# stempelset: Taylored Expressions - Under the Sea (TEFS-126)
                                      My Favorite Things - Pure Innocence  Happy Banner (PI-224)
Plakmiddelen: JEJE Product- 3d Foam (3.3100)

maandag 3 augustus 2015

Voetballer

Hallo allemaal,

Dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn Parijse vakantiekaart. Het is al weer een aantal jaren geleden dat we er waren. Onze dochter is inmiddels een puber van 14 compleet met beugel. Als ik de foto's van toen zie, dan weet ik weer waarom ze die beugel draagt (grijns)

Hebben jullie ook van die schrikmomenten dat je de verjaardagskalender omslaat en er blijkt iemand jarig te zijn waar een kaart naar toe moet. Ik had dat dit weekend wel. Sloeg de kalender om en zag dat een achterneefje jarig was. Nu zijn kaarten voor dames/meiden altijd wel in voorraad maar voor jongens grijp ik dan toch mis. De jongen in kwestie is een voetballertje, dus ben aan de slag gegaan met de stempel "Soccer Boy" van Kenny K. Ik wist niet bij welke club hij speelt, dus wist helaas ook de clubkleuren niet. Heb er maar een stoer blauw met witte outfit van gemaakt. Het papier is van magnolia en de gebruikte sketch is van Cheerfull Sketches.


De stempel is gekleurd met alcoholmarkers (combi spectumnoir en copics)
Om het geheel een beetje een stoer uiterlijk te geven heb ik gemat op zwart papier.

De banner en het kleine pijltje zijn gemaakt met de Accent it Flags and Tags van My Favorite Things.
De grote voetbal heb ik gewoon van internet gehaald. De grassprieten zijn van Joy!Crafts. Het stempeltje met goal zit op de set waar ook de voetballer op zit.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

zondag 2 augustus 2015

Nieuwe challenge Craftliners: Vakantie

Hallo allemaal,

Het is de tweede van de maand dus start er weer een nieuwe challenge bij Craftliners. Het thema is deze keer heel toepasselijk voor de periode van het jaar nl. VAKANTIE.

Toen ik de leuke stempel van scrapberry's zag wist ik meteen dat ik deze wilde combineren met het mooie papier van Authentique uit de serie Classique Beauty. Hierin zit een prachtig designvel met de eiffeltoren er op. Het meisje op de stempel doet me denken aan onze dochter Anne die toen wij een aantal jaren geleden in Parijs waren de mussen uit haar hand liet eten bij de Notre Dame.Snappen jullie waarom ik meteen aan Parijs dacht bij deze stempel.

De kleuren lijken wat flets, maar ik krijg ze helaas niet beter

Ik heb de stempel ingekleurd met Pitt stiften en uitgestanst met Aurelie stansen. Het woord Parijs wat rechts verticaal staat heb ik gemaakt met Aurelie Peel-offs. Deze peel-offs hadden in het verleden misschien een wat tuttig imago, maar ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Je kunt er hele leuke dingen mee doen. Je kunt ze bijvoorbeeld kleuren met je alcoholmarkers en dat heb ik hier gedaan. Ik heb ze zwart gemaakt en ze daarna op de kaart geplakt.

Wat heb ik allemaal gebruikt:
Stempel scrapberry's Wonderful Day (SCB071219b)
Papier Authentique Classic Beauty (bea016)
Kreukellint Scrapberry's (SCB510104)
Bloemen Scrapberry's (SCB25002022)
Plaksteentjes Scrapberry's (SCB25002011)
Sterrenrand Taylored Expressions skinny miniborder (TE455)
Aurelie Peel-offs Summer collection (AUPO1004)
Faber Castell Pitt stiften

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges
Dutch Card Lovers, HobbyVision, ScrapplezierSweet Stampin, De EgelRibbon Girls,
Sir StampalotCrafting when we canCards and Scrap

Ik hoop dat ik jullie allemaal weer heb kunnen inspireren om mee te doen met onze challenge op het Craftliners blog. Neem ook zeker een kijkje wat een prachtige en heel diverse voorbeelden mijn collega´s gemaakt hebben.


zaterdag 1 augustus 2015

Gastdesigner Scrapplezier 3

Hallo allemaal,

Wat leuk om te zien dat er weer nieuwe volgers bij zijn gekomen.Welkom op mijn blog.

Deze week was ik voor de derde (en laatste keer) als gastdesigner op het blog van Scrapplezier te vinden. Deze keer weer met het prachtige warme papier van Kaiserkraft "Tea at Elsies".

Deze keer was een dubbele uitdaging, want mijn zus Joke daagde me uit om deze keer een Dutch Doobadoo vorm te gebruiken.

Hieronder nog enkele detailfoto'sde prachtige houten swirl zat ik mijn dt-pakketje

Wil je meer weten over de gebruikte materialen kijk dan even op het blog van Scrapplezier

Ik wil deze kaart in sturen voor de volgende challenges

613 AvenueFussy and fancy challengestampin your waycraft your passionhobbyvision
papertake weekly (lace), top tip tuesday (pearls, sentiment, flower)
cards und moreABC ChallengePaper Creator´s Crafts

Iedereen een fijn weekend gewenst. Het wordt mooi weer, geniet ervan.