Volgers

maandag 28 april 2014

Na regen komt...

Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie mijn blog weer bezoeken. Vandaag een roze kaartje. De vorm is gemaakt met een stans van Crealies (crea-nest-lies XXL no.2). Hierop papier van de Action. Ik blijf dit een prachtig blok vinden. Ik heb een stempel van Magnolia uit de Little London collectie gebruikt: London Tilda.
Ze is wel toepasselijk voor het weer in Nederland. De kaart is afgemaakt met stansen van Marianne Design (swirl en hart), My Favorite Things (chloe stem die) en Joy!Crafts (wolken)
De bloemen heb ik gemaakt door van dun roze papier een aantal maten bloemen uit te stansen. Deze op elkaar gelegd en een brad er door heen gedaan. Vervolgens de bloemen in model brengen. In de kleinste heb ik nog een plakparel gedaan. Verder nog een strik, knoopjes en een strookje kant.
Alle randen zijn bewerkt met distressinkt Victorian Velvet. De afbeelding is weer ingekleurd met spectrum noir.

Gebruikte kleuren:
Huid: FS2en 3, TN2 en PP2
Jurk,laarsjes en paraplu: PP1,2 en 3
Druppels IG1
Haar GB2 en 8

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

met mijn engelse kaart kwam ik bij de dutch magnolia lovers in de top 3. Dat blijft toch leuk als je kaart zo gewaardeerd wordt.


Ik wens iedereen nog een fijne avond. 

Groeten, Aartje


dinsdag 22 april 2014

Kaart voor Luc in Engelse sfeer

Hallo allemaal,

Half mei is er weer een neefje jarig (en omdat hij toch niet op mijn blog kijkt, kan ik hem met een gerust hart alvast laten zien)
Ik dacht deze keer laat ik, met jullie tips op de vorige jongenskaart, maar eens op tijd beginnen. En zowaar ik ben er zelf eigenlijk wel tevreden over.
Omdat mijn neefje tweetalig VWO doet, dacht ik ik ga op de Engelse toer voor hem. Heb dus gekozen voor stempels uit de Little London collectie van Magnolia.
Het papier is van Man about town en heeft wel wat engelse accenten. Op de stempel een klein poststempeltje van Marianne design met de tekst (hoe toepasselijk) London erop. Ik heb onlangs via marktplaats voor een paar euro een mooie stempelset gekocht en daar zit dit stempeltje op (hij komt van de set Elines Vintage airmail).
Verder nog een rand papier uit dezelfde serie als de achtergrond met o.a. zo'n mooie engelse taxi erop.
Daarnaast nog als verwijzing naar de Big Ben een klok van Marianne Design en een stans van de lantaarn. Alle randen heb ik bewerkt met inkt van Stampin Up Crumb Cake. Als je goed kijkt piept er ook nog zo'n chique autostans van Marianne design tussenuit.
De gebruikte sketch is van NKU.
Ik heb de stempel weer ingekleurd met spectrum noir markers:
Gebruikte kleuren
Huid: FS2 en 3, TN2 en PP2
Jasje en hoed: IG5,6 en 8
Broek: IG2,3 en 4
Stropdas: DR7
Telefooncel: DR1,5 en 7
Stenen: BGR3 en 5

Zelf ben ik wel tevreden over het resultaat en dat wil wat zeggen bij zo'n jongenskaart. Ik vind dat altijd zo'n opgave en stel het altijd weer uit tot het laatste moment. Het geeft wel een goed gevoel om deze nu al af te hebben terwijl hij pas half mei jarig is.

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges:

Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden en hoop dat jullie me weer willen verwennen met leuke reacties en/of tips.

Groeten, Aartje

donderdag 17 april 2014

I am dreaming of a pink christmas

Hallo allemaal,

Ik zag dat ik weer drie nieuwe volgers had. GrietjeTanja en Tietje, welkom op mijn blog. Ik hoop dat we elkaar wat inspiratie kunnen geven.

Na mijn zonnige voorjaarskaartje vandaag een winters kerstkaartje.
De sketch is van CCWS, het papier heb ik een keer gekregen en ik heb geen idee van welk merk het is. Ik hou er wel van om kerstkaarten niet in standaardkleuren te maken, dus deze keer gekozen voor roze tinten.
Als stansen heb ik een stans van Crealies gebruikt en de sneeuwvlokken zijn van Marianne Design, net als de kleine tagjes onderin. Verder nog 2 plakparels en een bloem. Het lint is van de hobbyvoordeel.
Zoals gewoonlijk weer gekleurd met spectrum noir.
Gebruikte kleuren
Huid: Fs2,3, TN2 en PP2
Haar GB2 en Promarker caramel
Kleding: Cr2 (handshoenen en laarsjes) CR4,5,6 rest van de kleding

Ik ben over het resultaat niet helemaal tevreden, maar dat zullen we allemaal wel eens hebben.

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges


Ik heb nu lekker een paar dagen vrij en hoop ook lekker in mijn hokje te kunnen gaan zitten. Heb er echt zin in.

Groeten,

Aartje

maandag 14 april 2014

Lente kriebels

Hallo allemaal,

Dank jullie wel voor de leuke reacties die ik kreeg op de 2 kaarten voor jarige neefjes. Er waren hele leuke en bruikbare tips bij, die ik zeker een volgende keer ga gebruiken.
De afgelopen dagen en weken vlogen voorbij en van bloggen komt helaas niet heel veel. De reacties die ik krijg worden, nu ik zelf even wat minder trouw ben in reacties achterlaten, dan ook enorm gewaardeerd.

Gisteren ben ik weer lekker mijn hobbykamer ingedoken en heb een heerlijk zonnig voorjaarskaartje gemaakt. Echt zo'n lentekriebels kaartje in vrolijke voorjaarskleurtjes.


Ik heb 2 stempels van magnolia met elkaar gemaskeerd. (Dat is altijd weer even nadenken, maar wel met een leuk resultaat, al had Tilda nog wel iets opgeschoven mogen worden. Ze trapt nu bijna op de tulpjes). De 2 stempels zijn: Magnolia tulpenpad en Happy Spring Tilda. Het papier is uit een oud blokje van de Action. Verder heb ik nog een wondgaasje, een stans van Crealies (Elegant frame no.1),  creatable van Marianne Design (hekje),  (groene) vlinder en takje heb ik eens gekregen en zijn volgens mij van Magnolia. De gele vlinders zijn gemaakt met een framelit van Sissix en een pons van Artemio. Verder nog een tekststempel van joy en wat frantage gebruikt. Als laatste nog een dubbele strik in 2 kleuren geel lint.

Natuurlijk weer gekleurd met spectrum noir. Ik heb het gras gekleurd door allemaal stipjes te zetten met CG1, DG2 en CG2 en deze kleuren uiteindelijk geblend met DG1. Dat geeft wel een leuk effect.
Jurk is met LY1,2 en 3 gekleurd.
gebruikte spectrum noir markers

Natuurlijk heb ik weer een (flink) aantal challenges bij elkaar gezocht. Ik krijg daar regelmatig opmerkingen over. Ik zal binnenkort eens uitleggen hoe ik dat verzamel/bijhoud.


Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Ik werd er wel vrolijk van en heb er met veel plezier aan gewerkt.

Groeten, Aartje

maandag 7 april 2014

Hoera

Hallo allemaal,

Na het vorige kaartje voor een neefje nu nog een kaart voor een andere jarige neef. Deze keer heb ik gekozen voor een stempel van Kenny K genaamd Victory Kid.
Ik blijf kaarten voor jongens en zeker in deze leeftijd van een jaar of 10 erg lastig vinden. Je wilt er niet teveel poespas op doen maar het ook niet saai maken. Ik ben deze keer dan ook niet helemaal tevreden.
De sketch is van Sketch Saterday. Ik heb hem wel gedraaid. Het papier is van Crate Paper en heet "Party Day". Ik heb vlaggetjes gemaakt en daarin met letters van Joy Hoera gezet. Verder met cherry lynn stansen tandwielen uitgestanst uit craftpapier. Weer een tekststempel van Marianne Design op een tabblad stansje gemaakt. Verder nog wat waxdraad gebruikt.

De afbeelding is weer ingekleurd met spectrum noir, maar ik ben vergeten de kleuren te noteren.

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges

Zoals ik al zei, ik ben zelf niet echt tevreden over het resultaat. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Groeten,

Aartje

zondag 6 april 2014

De paden op, de lanen in

Hallo allemaal,

Eindelijk weer een kaart afgemaakt. De afgelopen weken vlogen voorbij. Deze keer een kaart voor een neefje dat jarig is. Hij is een actief lid van de scouting dus de stempel Hiking Edwin gebruikt. Lekker in het voorjaar weer naar buiten. Met het weer van afgelopen week begint het toch meteen te kriebelen.
Het papier is van Avec (boekenvoordeel). In eerste instantie had ik ander papier en een andere sketch maar dat werd geen succes, de boel dus aan de kant gegooid en opnieuw begonnen. En dit is het resultaat:De sketch is van NKU, de gebruikte stansen zijn van Magnolia (bomen), Joy (wolken), Sizzix (vorm om stempel) en Marianne Design (tabblad met tekststempel)

De afbeelding is weer ingekleurd met spectrum noir markers
Broek cg1, dg2 en dg4
Shirt en rugzak bt2,tb2en 3
Matrasje bgr2
Schoenen en haar gb10, e53 (copic) en promarker caramel
Grond cg1 en dg 2
Huid fs2,3, tn2 en pp2

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges

Ook viel ik weer in de prijzen: Een top 3 bij CCWS en Spectrum Noir en ik won de challenge bij Duymelot

Ik heb nog een kaartje voor een neefje gemaakt en die zal ik binnenkort plaatsen.

Fijne dag nog allemaal,

groeten, Aartje