Volgers

zondag 28 april 2013

Vrolijke kerstkaart

Hallo allemaal,

Na een drukke zaterdag die voor Thomas een spannende wedstrijd opleverde met in de allerlaatste minuut een gelijkspel voor zijn team (Thomas scoorde zelf 2 keer) en een middag turnhal (Anne won een zilveren medaille) hebben we gisteren de dag afgesloten met een gezellige tapasavond. Een hele vermoeidende maar enorm geslaagde dag waar iedereen met tevredenheid op terugkijkt.

Vandaag scheen hier het zonnetje lekker, dus we konden lekker in de tuin zitten. Helaas ging het zonnetje zo af en toe achter de wolken en dan werd het wat fris. Goede reden om dus lekker nog even binnen een kaart te maken. Ik vind het erg leuk om zo het hele jaar door wat kerstkaartje te maken. Er zijn tegenwoordig zo veel leuke kerstchallenge blogs. Ik had jullie in mijn vorige post al verteld dat ik 2 leuke paperpads bij de boekenvoordeel had gekocht. Ik ben weer met zo'n blokje aan de slag gegaan en daar kwam deze vrolijke kerkstkaart uit. Ik had het blokje eigenlijk gekocht voor jongenskaarten, maar ik vond hem eigenlijk ook wel bruikbaar voor kerstkaartjes

Gebruikte materialen
Stempel magnolia uit de Sweet Christmas collectie 2011
Papier van Avec gekocht bij Boekenvoordeel
Spectrum noir markers
Creatable Marianne Design (poinsetta)
Sterrenstans van Die-namics
Rood kerstlint
Liquid applique
sketch van CCWS

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenge
Ccws sketch
Winterwonderland (photo inspiration, poinsetta)
Abc christmas (holiday helpers)
The ribbon girls (magnolia + die-cuts


Ik wens jullie allemaal nog een prettige avond.

Groeten, Aartje

vrijdag 26 april 2013

sketch met ronde vormen

Hallo allemaal,

Op deze natte vrijdag heet ik jullie weer welkom op mijn blog. Een speciaal welkom aan mijn nieuwe volgers, wat leuk dat jullie mijn blog zijn gaan volgen.
Wat is het jammer voor al die kinderen die vandaag de koningsspelen vierden. Het valt denk ik echt een beetje in het water. Op de school van onze school werden woensdag al de koningsspelen gedaan en toen was het gelukkig stralend zomerweer.
Maar goed de week is al weer bijna om, de dagen glippen echt door mijn vingers. Morgen een drukke  sportdag, die voor mij bestaat uit aanmoedigen en kijken. 'S ochtends eerst naar het voetbalveld met mijn zoon (ik ben leider van zijn elftal, dus elke week sta ik ze aan te moedigen) en 's middags naar een turnhal voor een turnwedstrijd van mijn dochter. En als klap op de vuurpijl morgenavond een echte meidenavond: samen met mijn dochter Anne en mijn zus Joke en haar 2 dochters gaan we lekker tapas eten.
Een drukke zaterdag dus vandaar dat ik vanmiddag lekker nog even mijn hobbykamertje in gedoken ben en met een kaartje kom.

Ik zag afgelopen week een leuke sketch bij Anyone for Anya, echt zo een waar je handen van gaan jeuken. Ik had leuk papier gekocht bij de Boekenvoordeel, als je zo'n winkel in de buurt hebt moet je daar echt eens binnenstappen. Ze hebben nu een aantal nieuwe papierlijnen van Avec en in dezelfde kleurstellingen als deze paperpads mooi lint, inkt, bloemen, knoopjes en ga zo maar door. Ik heb o.a. een leuke vrolijke groen blauwe paperpad gekocht (heel geschikt voor jongenskaarten) en deze die ik nu gebruikt heb met roze en bruintinten.


De basis van deze kaart is cremekleurig cardstock, hierop het designpapier van Avec en roze cardstock wat ik geembost heb met een embossingfolder. De cirkels zijn uitgestanst met een Spelbinder. De kaart is afgemaakt met bloemen, knoopjes en gestanste vlinder en wat kant.
De stempel is van the Greeting Farm Miss Anya Dressy. Ik heb weer gekleurd met spectrum noir markers en nog wat stickels gebruikt.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges
Anyone for Anya (sketch)
Nadia (bloemen)
Simons says (ag)
Stampin for the weekend (diecuts/punches)
Totally gorjuss (embossing)
Whimsy (pretty in pink)
The Greeting Farm blog (flowers)
Totally Papercrafts (flowers and lace)

fijne avond allemaal,

Groeten, Aartje


zondag 21 april 2013

Vintage

Hallo allemaal,

Ondanks dat er hier een schraal zonnetje schijnt is het te koud om buiten te zitten. Een goed excuus dus om lekker te freubelen.

Het leuke van bloggen is dat je steeds weer leuke (nieuwe) blogs ontdekt waardoor je weer nieuwe inspiratie opdoet. Dat resulteerde deze keer in een vintage kaartje.

Het kaartje is gemaakt nav de sketch van A die for a sketch. 
Gebruikte materialen
Plaatje van Studio Light
Papier van de action
Kant
Lint
Hartje 
Stansen van Marianne Design (harten en vlinder)
Stans van Joy krafts (hoekje)
Plakparels

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges


Afgelopen week viel ik in de prijzen bij Creative Cutting Challenge. Ik mag 7 digi's bij Bugaboo uit gaan zoeken.En leuk was dat ik vanochtend las dat ik de candy bij Zussenknutsel gewonnen is, wat het is weet ik nog niet, dat is een verrassing. Als de candy binnen is zal ik er uitgebreid over schrijven (dat is ook een voorwaarde om mee te doen)

Fijne zondag allemaal weer. Ik ga weer proberen wat in te lopen met reacties achter laten, maar op dit moment glijden de dagen gewoon door mijn vingers en is er weer een dag voorbij voor ik er erg in heb.

Groeten, Aartje


woensdag 17 april 2013

Hoera!

Hallo allemaal,
Allereerst enorm bedankt voor de leuke reacties die ik op mijn roze kerstkaartje kreeg. Mijn zus Joke kreeg spontaan last van jeugdsentiment en moest meteen aan tante Tilletje van de familie Knots denken met haar kloddertje roze verf hier en een kloddertje roze verf daar. Kennen jullie die nog?

Ik heb zondagmiddag toch nog een tijdje van het zonnetje kunnen genieten.  Heerlijk met een boek in een luie stoel zitten lezen. En ook nu schijnt hier het zonnetje

Vandaag maar weer een kaartje voor een jarig neefje. Ik ben na de vorige jongenskaart maar op dezelfde toer verder gegaan, dus hetzelfde papier en dezelfde sterren. De afbeelding is deze keer van Kenny K en heet Victory Kid. Vind deze juichende jongen helemaal leuk voor een verjaardag. het is net of hij heel hard Hoera roept en dat heb ik dan ook met Tim Holtz letters onderin gezet.
De sketch is van NKU.


De afbeelding is weer gekleurd met spectrum noir, papier is van marianne design. Sterren zijn wederom van Die-namics. Ik blijf bij die jongenskaarten toch steeds het gevoel houden dat er iets mist, maar dat lees ik op zoveel blogs dus dat is waarschijnlijk heel herkenbaar.

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges
Cards for men
Stampavie and more
Inky Impressions

Ik hoop dat jullie me weer verrassen met leuke reacties.

Groeten, Aartje

zondag 14 april 2013

Roze winterkaartje

Hallo allemaal,

Heb de afgelopen week lekker zitten kleuren dus het is nu eigenlijk alleen nog maar een kwestie van kaarten "in elkaar" zetten. Wat mij betreft is dat altijd het lastigste deel. Daarom werk ik altijd graag met een mooie sketch. Die mooie sketches vind je o.a. iedere week op het blog van CCWS Deze week is daar ook weer een leuke sketch. Ik had deze stempel dus al gekleurd liggen en met de sketch is het deze kaart geworden.Deze keer dus geen klassieke rode of groene kerstkaart maar een roze. Vind het wel leuk om gewoon eens iets anders dan anders te doen. De basis was witte cardstock, daar kleine vierkantjes opgemaakt van papier van Marianne Design. Een roze label en daarop de snoesje stempel. In de hoek vilten sterren van Die-namics. (Is het jullie al opgevallen dat ze de laatste weken er steeds opzitten, en ook de volgende heeft deze sterren)
Verder nog 2 kleine rose knoopjes

Gebruikte materialen
Snoesje stempel van Marianne Design
Papier van Marianne (Orange en Pink)
Spectrum noir markers (o.a. PP3,4 en 5)
Tekststempel
Distress inkt victorian velvet
Vilten Sterren dia-namics


Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges
Bearly mine
KIC lint, knoopjes, mal
Papertake weekly diecut, free, button


Verder wil ik jullie nog op een heel mooi en inspirerend blog wijzen nl. Het blog van Karin Joan, zij maakt prachtige dingen en maakt daar regelmatig mooie en duidelijk uitgelegde (nederlandse) filmpjes van. Onlangs verlootte zij 1 van haar mooie kaarten en joepie ik was de winnaar. Alleen al de manier waarop deze per post bij mij binnenkwam was prachtig. De foto van de kaart zelf heb ik van Karin Joan's blog gehaald, want zij maakt veel mooiere foto's dan ik.


Ook mocht ik weer eens in de top 3 belanden nl. bij winterwonderland en wel met deze kaart.


Helaas schijnt het zonnetje hier niet dus in de tuin zitten is er nog niet bij, maar ga straks lekker met een boek op de bank.

Groeten, Aartje

vrijdag 12 april 2013

Ronde kerstkaart

Hallo allemaal,

De zomer wil hier nog niet echt beginnen, misschien dit weekend. Vandaag ben ik echt verschrikkelijk nat geregend. Flink balen, gelukkig was ik onderweg naar huis en kon gelijk iets droogs aan gaan doen.

Vandaag eens geen vierkante maar een ronde kerstkaart. Wel even lastig hoe je dat handig aanpakt. Maar op het blog van Magn. Christmas staan mooie en inspirerende voorbeelden. Heb kraftpapier gecombineerd met een roze tint. Lekker de randen bewerkt met Vintage Photo.
Gebruikte materialen
Stempel van magnolia Tilda in the mountains
Kraft papier
Spectrum noir markers
roze papier van de Action
Creatables denneboom van Marianne Design
Multiframe Nellie Snellen
Sterren van Die-namics
Distress inkt Vintage Photo
knoopjes
stickels op de skibril van Tilda

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges
Totally gorjuss (the sparkle is in the glasses)
You, me and magnolia
The ABC challenge

Ik heb nog een aantal kaarten bijna af dus die hoop ik de komende dagen te posten. Ik wil iedereen weer hartelijk danken voor het achterlaten van een reactie. Ga zelf ook proberen weer wat achterstand in te lopen.

Groeten, Aartje

woensdag 3 april 2013

Bijna naar de winkel

Hallo allemaal,

Jullie zullen denken wat is dat nu weer voor titel. Nou het zit zo ik moest voor een jarig neefje weer eens een jongenskaart maken. Tsja en dat wilde dus helemaal niet. Heb 2e paasdag gezellig met Joke en Alinda gefreubelt en zij hebben me uitgebreid voorzien van tips en aanmoedigingen. Maar ik moest dus bijna naar de winkel om een kaart te gaan kopen.

Uiteindelijk is dit het resultaat geworden: een kleurrijke kaart met de skateboardende Don. De vlaggetjes heb ik met de hand geknipt. Op mijn verlanglijstje staat (naast heel veel andere leuke spullen) nog zo'n vlaggetjesstans, maar die heb ik dus nog niet en dan maar met het handje meten en knippen dat lukt ook. De kaart heb ik verder versierd met mooie sterren van My Favorite Things, Een aantal wat afgeknipt en onder de rand om Don vandaan laten komenGebruikte materialen
Papier van Marianne Design
Stempel Skateboard Don (Marianne Design)
Creatables Marianne Design (geleend van Joke)
Spectrum Noir Markers
Sterrenstans van MFT
Letters van Tim Holtz
op deze foto kun je nog even goed de passe partout zien waarin Don staat.

http://creative-cutting-challenges.blogspot.nl/2013/04/uitdaging-16-alles-mag.html
http://stampandcreateblog.blogspot.nl/2013/04/april-challenge-use-at-least-1-die-cut.html

Volgende week is er nog een neefje jarig, dus ik moet nog een jongenskaartje maken, dat wordt dus nog een keer zwoegen.
Dus to be continued...(zucht)

Groeten, Aartje