Volgers

maandag 27 juli 2015

Under the sea

Hallo allemaal,

Gisteren was het weer mijn beurt op het Craftliners blog
Ik maakte hiervoor  2 projecten  met een geweldig leuke set stempels met bijbehorende stansenset, nl. Under the sea van Taylored Expressions.


 Zoals je ziet een hele leuk set met waterdieren, planten en tekst stempels in alle soorten en maten. De stempels zijn van rood rubber en van een hele goede kwaliteit. De stempels maken perfecte afdrukjes.

Ik maakte als eerste een framekaart. Ik gebruikte uit de set de walvis, de schildpad, de kleine visjes, de kwal, de krab, zeewier en de school mini visjes. 
 Naast het cardstock gebruikte ik maar 1 soort papier nl. een vel designpapier uit het blokje patterns & solids Time to Flourish van Graphic45.
 Ik heb hier gekozen voor zowel in als op het frame hetzelfde papier nl. Graphic45 Time to Flourish Patterns & Solids. In de achtergrond heb ik met een aantal stempels al wat gestempeld, de school kleine visjes, wat zeewier en het water wat de walvis omhoog spuit. Voor op de onderrand van het frame heb ik 2 strookjes designpapier in golfjes geknipt en deze hierop verwerkt.
De diverse zeedieren heb ik gekleurd met alcoholmarkers. Als je gestempeld hebt kun je heel makkelijk de zeedieren uitstansen met de bijbehorende set stansen.
De schelpen heb ik gemaakt met een pushmold van Makin's Clay met de klei die erbij hoort. Deze klei is licht en droogt aan de lucht.

Omdat ik deze Under the Sea set zo leuk vond heb ik maar gelijk nog een kaart gemaakt. Een card in a box stond al heel lang op mijn to do lijstje en met deze set heb ik me eraan gewaagd. Ik heb hiervoor hetzelfde papier gebruikt alleen nu de achterkant met een stippeltjes design erop.
Ook heb ik bij deze card in a box nog een andere stans van Taylored Expressions gebruikt nl. 1 van de skinny mini borders.


Nog even wat details van de diverse stempels.

Ik heb nu 2 bijzondere vormen kaart gemaakt met deze set maar er zijn natuurlijk legio mogelijkheden. Ik denk bijv. dat een CAS kaart ook heel goed kan met deze leuke set.


Ik wil deze kaarten insturen voor de volgende challenges:
http://www.cardsandscrap.nl/2015/07/superchallenge-beestjes.html
http://creataliciouschallenges.blogspot.nl/2015/07/challenge-77-more-than-one-fold.html

Ik ben heel benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn over deze set als ik.

dinsdag 21 juli 2015

IndigoBlu tag

hallo allemaal,

Omdat ik onlangs een challenge won op het IndigoBlu Challenge blog mocht ik gastdesigner zijn voor de challenge die vandaag start. Het thema is deze keer "precious metals". Mmm dat was lastig. Ik heb nog niet zoveel IndigoBlu stempels. Maar met wat heen en weer mailen werd duidelijk dat ik ook megaflakes mocht gebruiken als "metals". Nu had ik onlangs bij mijn DT collega Lydia een vlinder gemaakt met die megaflakes dus dat werd mijn uitgangspunt. Ik heb een tag gemaakt en deze met diverse kleuren inkt van ondergrond voorzien (distressinkt, inkt van stampin up en my favorite things). 


De tekststempel en ook de vlinder komen van de set Wild Meadow. Ook de bladeren die licht in de achtergrond gestempeld zijn komen van deze set. Verder heb ik nog een aantal plakparels en een lintje met touw aan de tag gemaakt. Het uiteindelijke resultaat is redelijk simpel, maar toch ben ik er wel tevreden mee.

Ik stuur deze tag in voor de volgende challenges:
http://avenue613.blogspot.nl/2015/07/challenge-133-anything-goes-woptional.html
http://stampinyourwaychallengeblog.blogspot.nl/2015/07/challenge-31.html
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2015/07/anmacreatief-challenge-46-juli-2015.html
http://craftingmusketeers.blogspot.nl/2015/07/welcome-to-challenge-27-anything-goes.html
http://paradiseofstamps.blogspot.nl/2015/07/challenge-21-anything-goes-team1-team1.html

zondag 19 juli 2015

Gastdesigner Scrapplezier 2

Hallo allemaal,

Gisteren mocht ik voor de tweede keer gastdesigner zijn bij Scrapplezier. Deze keer heb ik de prachtige vlinder en de mooie doily uit mijn dt-pakketje als uitgangspunt genomen. Het papier is wederom van Kaiserkraft. Wil je meer weten over deze kaart kijk dan even op het blog van Scrapplezier.


Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
http://stampinyourwaychallengeblog.blogspot.nl/2015/07/challenge-31.html
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2015/07/anmacreatief-challenge-46-juli-2015.html
http://de-egel.blogspot.nl/2015/07/juli-challenge-7.html (bloemen, vlinder, roze)
Het is hier vandaag een natte dag dus ik kruip vanmiddag lekker in mijn hobbykamer.zondag 12 juli 2015

gastdesigner Scrapplezier "Happy"

Hallo allemaal,

Ik gaf bij mijn vorige blogpost al aan dat ik van alles aan het maken was, wat ik nog niet mocht laten zien. Dat komt o.a. omdat ik deze maand gastdesigner ben bij Scrapplezier

Al weer enige tijd geleden kreeg ik een mailtje van Astrid of ik belangstelling had om een maand als gastdesigner bij scrapplezier mee te draaien. En deze maand is het dus zover. Ik ontving een mooi pakket met o.a.prachtig papier van Kaiserkraft. Met de lijn Empire heb ik onderstaande vrolijke kaart gemaakt. Ik vond de leuke stempel van My Favorite Things hier wel bij passen. Je wordt toch helemaal "happy" van dit vrolijke blauw/oranje papier.Ik heb de stempel gekleurd met spectrum noir markers/copics
Gebruikte kleuren:
Huid fs2,3, tn2,pp2
Jurk: bt3,ib1,2
Haar: e35,e37

Wil je meer weten over deze kaart hop dan even over het naar het blog van ScrapplezierScrapplezier. (niet schrikken, je stuit ook op een grote foto van mij...)

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
(knopen-stempel-kant)

Ik zal deze maand nog 2 x te zien zijn bij Scrapplezier en natuurlijk bij Craftliners. Dus er is nog geen tijd voor vakantie hier. Iedereen die wel al vakantie heeft of binnenkort op vakantie gaat wil ik fijne dagen wensen.


p.s. Denken jullie nog aan onze challenge bij Craftliners. Het is deze maand "alles mag", dus een makkelijke opdracht!


woensdag 1 juli 2015

Zin in een visje?

Hallo lieve bloglezer,

Het is al weer 3 weken gelden dat ik iets geplaatst heb. De weken vliegen voorbij en van bloggen komt niet veel. Ik heb wel van alles gemaakt, maar dat kan ik nog niet laten zien. Helaas kwam het er ook niet van om heel veel reacties achter te laten.

Gisteren stond er weer een kaartje van mij op het Craftlinersblog:

Ik heb al eerder verteld dat mijn DT-collega's Lydia, Angela en ik iedere week een kleuravondje hebben. Deze keer hadden ze mij uitgedaagd om met potloden te kleuren. Heel leuk om te doen en de faber castell polychromos kleuren heerlijk. Van Angela kreeg ik een paar vellen van het leuke papier van Carta Bella Rough & Tumble
  De leuke stempel is van Scrapberry's. Uit de serie Basik en Ko heb ik de set "for you" gekozen. Een leuke complete stempelset waar je steeds weer een andere kaart mee kunt maken. Op deze set zitten de vissen, de vissengraten, de meeuw, de kat en de tekststempel.  Ik vind het een erge leuke set met deze kat die zo hongerig naar de vissen kijkt.

De basiskaart is 14x14 cm. Hierop het lichte groene (effen) designpapier van Carta Bella. Vervolgens uit de verschillende velletjes papier een drietal stukjes gesneden. (Maten 6,5x9,5cm - 7x7cm - 8x 4,5 cm) dit alles gemat op wit cardstock. De rand met de bootjes is 14x4 cm.
De vissen en de vissengraten heb ik ook op het designpapier gestempeld en vervolgens uitgeknipt en verhoogd op geplakt. Dat zelfde geldt voor de tekststempel.

Ik heb de kat en de meeuw dus gekleurd met faber castell polychromos. Voor de liefhebbers hier de gebruikte kleuren:
Kat: 272,273,274 en 275
Shirt: 223,121,217 (rood) 172,174 (groen)
Meeuw: 246, 157 en 184 (snavel)

Als laatste heb ik de stempel van de kat nogmaals gestempeld op een stukje papier uit een boek en het  papieren bootje uitgeknipt en opgeplakt. De stempel van de kat heb ik uitgesneden met en mal van Aurelie en gemat op een stukje groen designpapier. En ook dit weer wat verhoogd opgeplakt.

Hier nog even de gebruikte producten op een rijtje:
Ik mocht afgelopen weken ook nog 2 keer in de prijzen vallen met deze kaart:
Ik won 3 prachtige stempels bij IndigoBlu Challengeblog en een kadobon bij Scrapplezier.

Ik wens jullie allemaal nog fijne dagen. Geniet van de zon en vooral van de schaduw.