Volgers

donderdag 17 mei 2012

Speciaal voor jou

Hallo allemaal,
Dank jullie allemaal voor de reacties op mijn vorige kaart. Ik vind het altijd weer leuk om ze te lezen.

Heerlijk een paar dagen vrij, het weer is hier in Apeldoorn best goed, maar toch te koud om buiten te zitten. Dus dan heb je alle reden om lekker binnen aan de hobbytafel te zitten. Op het blog Anyone for Anya stond een leuke inspiratiefoto van een grote rode (boeren) schuur waar ik mee aan de slag ben gegaan. Ik heb gekozen voor een afdrukje van Miss Rosalie with roses. Haar natuurlijk een rode jurk aangegeven. Ik vond het papier van Maya design (live in the country) hier perfect bij passen. Ik heb er uiteindelijk weer eens een easelkaart van gemaakt. De sketch is van de The cutie pie Om het een wat stoer uiterlijk te geven heb ik de randen van het papier gedistressed met een tornmesje (tip). Ik heb geen distresser maar hier kan het ook prima mee. Omdat dit papier al heel druk van zichzelf is heb ik er verder niet al teveel aan toegevoegd: 2 vlinders van Marianne Design, rood geblokt lint van rhe ribbon girls en een houten haantje. De tekstdigi komt van Femke. Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges
Anyone for anya
Card makin mamas
Deep ocean
Fussy and fancy friday
Ekef
Little Miss muffet
Marianne design divas
Nadia
Papertake
Saterday challenge
Stamptacular sunday
The cutie pie
The pretty little ribbon
Whimsy
Creative zebra
Crafy ribbons
Creapaleis

Allemaal nog een fijne dag gewenst.

Groetjes Aartje

zaterdag 12 mei 2012

45 jaar getrouwd

Hallo allemaal,

Dank jullie wel voor de leuke en enthousiaste reacties op mijn kaartjes voor zowel de verjaardag als de geboorte van Luc.

Dit keer plaats ik een kaartje dat ik gemaakt heb voor mijn schoonouders. Zij waren gisteren 45 jaar getrouwd. Omdat ze ver weg wonen en we dus niet gisteren al even langs konden heb ik dit kaartje voor ze gemaakt. Ik heb een afdruk van hun trouwfoto genomen en deze verwerkt in de kaart.

Verder op deze kaart een aantal creatables van Marianne Design gebruikt (lamp, harten) en een aantal bloemen, een strik met een brad van de Xenos. Het papier is van Maja Design. Omdat ik het zwarte hart wat donker vond heb ik nog wat kleine vlindertjes gemaakt met een pons van Artemio.

Ik stuur deze kaart naar de volgende challenges:
http://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.com/2012/05/uitdaging-114.html
http://craftsandmechallenges.blogspot.com/2012/05/challenge-83-punches-and-die-cuts.html
http://creativecraftchallenges2.blogspot.com/2012/04/anything-goes-may-1st.html
http://theprettylittleribbonshop.blogspot.com/2012/05/may-challenge-10-blossoms-and.html
http://craftyribbonschallenge.blogspot.com/
http://ceschallenges.blogspot.com/2012/05/sad-farewell-our-last-challenge-85.html


Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden. Ik ga proberen ook weer wat bij te lezen/kijken bij al het moois wat jullie gemaakt hebben, maar ik loop wat achter.

Groeten,

Aartje

woensdag 9 mei 2012

monochroom babykaartje

Vandaag nog even dit kaartje afgemaakt.  Ik kreeg afgelopen week een geboortekaartje van een nichtje dat bevallen is van een zoon genaamd Luc. Ik heb hiervoor baby Edwin gebruikt en deze in blauwtinten verwerkt.

Ik heb papier van Authentique gebruikt en de kaart afgemaakt met bloemen, hart van Marianne Design, Lint van de Ribbon Girls met daaraan een bedeltje van een kinderwagen. Op de kaart de naam van Luc en zijn geboortedatum om het een persoonlijke touch te geven. De sterretjes rond de stempel heb ik vervangen door zilveren sterretjes.

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges
Its a magnolia, The cutie pie, Stamptacular Sunday, Stampavie & More, Everybody art
Midweek magnolias

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, zelf ben ik geloof ik wel tevreden deze keer.

Groeten,

Aartje

zondag 6 mei 2012

Tennis

Vanmiddag lekker aan de frobel geweest. Ik moest een kaartje maken voor een neefje wat binnenkort 12 wordt. Hij is een fanatiek tennisser dus wat kan dan beter dan deze stempel van Edwin. Ik heb hiervoor de sketch van EKEF gebruikt. Daar is deze week ook de optie sport dus dat komt mooi uit.
Ik vind jongenskaarten elke keer weer lastig om te maken. In dit geval heb ik de kaart "opgeleukt" met:
papier van 3 bugs in a rug " Blast Off" Dit papier is verkrijgbaar bij Zuurstokgroen. Het is enorm leuk papier voor jongenskaarten en dit keer heb ik gekozen voor de juichende poppetjes in het papier. De sterren heb ik geknipt nav kartonnen sterren die Anne ooit eens meebracht. De tickets zijn van Whimsy. En de letters weer met de Tim Holz stans. Vervolgens nog een tennisracket charm op de ster geplakt. Alle randen van het papier zijn bewerkt met distressinkt Vintage Photo.

Ik ga hem insturen voor de volgende challenges:

Allemaal nog een fijne zondag.

Groeten, Aartje

woensdag 2 mei 2012

zwart wit

hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met een stempeltje wat ik op de kleedjesmarkt kocht afgelopen koninginnedag. En om maar een beetje in de stemming te blijven heb ik hem gecombineerd met Oranje.

Ik heb wat ruzie met de kleuren op de foto. In het echt zit het denk ik wat tussen de beide foto's in.
De sketch is van NKU, ik heb weer gekleurd met aquamarkers en deze keer alleen de kleur Lamp black gebruikt. Best lastig om met zwart de nuances in kleur aan te brengen. Het eerste afdrukje belande dan ook in de prullenbak. de kaart is verder afgemaakt met wat creatables van Marianne Design, bloemen, knoopjes en een gaasje. Nog een strikje met een klein lieveheersbeestje eraan. De letters zijn weer gemaakt met de stans van Tim Holz (typeset)


Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges
NKU, lovely-haenglar-only, addicted-to-stamps,craftyourdaysaway, fussyandfancychallenge, justmagnolia
diekreativenstempelfreunde, Little darlings, Midweek magnolias, Papertake weekly, ABC

Er liggen nog wat half afgemaakte kaarten dus de volgende kaart is onderweg...

Groeten,

Aartje