Volgers

donderdag 15 september 2016

Bestie

Hallo allemaal,

Allereerst welkom aan Caroline als nieuwe volger op mijn blog.

Zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen had ik mijn zus Joke uitgedaagd met papier en een sketch. Met de sketch maakte we uiteindelijk allebei een kaart. Maar toen zei Joke: Ik daag je uit om met deze toch wel lastige sketch nog een kaart te maken. Ze zou er ze zelf ook nog een maken.
Die van mij liet even op zich wachten want er kwam een griepje tussendoor (op mijn verjaardag nog wel...)
Maar hier is dan toch het resultaat. Ik koos voor een hele andere kaartstijl. Deze bestie had ik al even geleden gekleurd dus het was een kwestie van hem verwerken op een kaart.


De afbeelding is gekleurd met (hoe kan het ook anders) Faber Castell Polychromos potloden. Het papier is van Echo Park Jack & Jill Girl. De blaadjes en het takje zijn van Tattered Lace. Het randje onderaan de afbeelding is van Taylored Expressions. De happy birthday stans is van Dovecraft. Leuk is die he. Die ga je nog veel tegenkomen de komende tijd denk ik.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

Ik was nog vergeten te melden dat ik met deze kaart in de top 3 kwam bij Crafty Friends
                                                                                                                                                             

Fijne avond allemaal, ik ga lekker taart eten omdat mijn dochter vandaag 16 jaar is geworden. De kaart die ik speciaal voor haar maakte laat ik binnenkort zien.woensdag 14 september 2016

Draakje

Hallo allemaal,

Het is vandaag weer mijn beurt om een kaart op het kleuren met potlodenblog te laten zien. Ik koos vandaag voor een lief draakje van Dustin Pike (digi stamp).

De kaart is helemaal in groen en bruintinten. Ik heb gekleurd met Faber Castell polychromospotloden.

De gebruikte kleuren zijn: 
Groen 167, 173 en 174
Bruin 179, 182, 280
okergeel 184, 268

Het papier wat ik gebruikt heb is van Scrapberry's Photo Archive. De gebruikte stansen zijn van Aurelie (cirkels) My Favorite Things (pijlen) Memorybox (takje). De tekststempel is van Marianne design. Heb de kaart verder niet te veel "opgetuigd" zodat hij ook voor jongens geschikt blijft.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

Ik hoop dat ik weer voor wat inspiratie heb kunnen zorgen en ik wens jullie een fijne dag.vrijdag 9 september 2016

Love

Hallo allemaal,

Vandaag weer een gezellige dag met Joke aan de freubel geweest. Ik had voor haar designpapier meegenomen en heb haar uitgedaagd daar mee aan de slag te gaan.
We hadden het over een sketch en Joke daagde mij uit om ook met die sketch aan de slag te gaan.

De basis is een kraftkaart, hierop donkerrood cardstock en daarop papier van Joy! Daarop 3 stroken zwart cardstock met een roze kern. Dit heb ik wat tevoorschijn geschuurd om het minder hard te maken. Over de middelste zwarte strook deed ik een stukje kant wat ik van Joke kreeg. Het plaatje is van Nellie Snellen en is gemat op een stans van Joy. De beide tekststempeltjes zijn van Marianne Design, evenals de gestanste hartjes bovenin. De tekst onderin is gestempeld op een stansje van Joy.
Verder nog een strik, wat bloemen en mooi parellint van Gerda's Hobbyshop. Een bezoekje aan de winkel staat natuurlijk op zo'n dag in mijn geboortedorp Putten ook op het programma.

Als het goed is plaatst Joke vandaag ook haar kaart. Nieuwsgierig kijk dan even hier.

Ik stuur deze kaart in de voor de volgende challenges:
WLVC, The Sketchy challenge, Scrapcards (kraft, vintage, hart) Deep Ocean (lace, flowers, pearls)

Ik wens iedereen een fijn weekend en dat moet met dit mooie weer wel lukken denk ik.


woensdag 7 september 2016

Gastdesigner Cheerful Sketches

 hallo allemaal,

Omdat ik vorige maand een van de winnaars was bij Cheerfull Sketches mocht ik deze maand gast designer zijn. Altijd leuk, ik mocht een mooie digi van All dressed up uitkiezen en daar ben ik mee aan de slag gegaan in combinatie met een mooie sketch. Hieronder zie je het resultaat

Het papier is van Maja Design en ik heb het gecombineerd met diverse stansen van o.a. Aurelie, Memorybox en precious Marieke. 

De kaart is ingekleurd met de polychromos potloden van Faber Castell. 
Ik heb niet heel veel kleuren gebruikt voor de kleding omdat ik het een beetje feeenriek wilde houden. Ik heb voor de kleding dus maar 1 potlood gebruikt en dit helemaal uitgewerkt met een doezelaar en terpentine.
De gebruikte kleuren zijn:
huid: 132,189,131
Jurk, bloemen, vlinders: 194
haar: 182,180,179
blad: 172

De vleugels heb ik helemaal bewerkt met stickels.
Verder op de kaart nog kant, bloemen, strikje, dutch doobadoo vlindertjes en een parelrand.
Nog even wat detailfoto's
de bloementoef met daaronder de stans van Memorybox (chloe stem die)
de vlinders van Dutch Doobadoo
de parels op het lijfje van de vlinder
het mooie kant met daarover heen de rand van het designpapier

Ik was zelf eigenlijk wel tevreden met het resultaat.

Ik stuur deze kaart in voor

Ik vond het een prachtige digi en sketch om mee te werken. Misschien heb ik jullie kunnen inspireren om ook met deze challenge mee te doen. Er zijn prachtige prijzen te winnen.


vrijdag 2 september 2016

A smooth sea never made a skilled sailor

Hallo allemaal,

Vandaag start er weer een nieuw challenge bij Craftliners. Het thema deze keer is: Zon, zee en strand. Dit mag je deze keer heel breed opvatten, want je mag bijvoorbeeld ook de kleuren die hierbij horen gebruiken. Kijk even op het blog om te zien hoe mijn dt-collega's met dit thema aan de slag zijn gegaan.

g

Ik heb weer gekozen voor het papier van Graphic45 By the sea. Dat blijft mooi vind ik.
Ik heb het gecombineerd met de mooie stansen van Cottage Cutz (stuurwiel en reddingsboei) en een stans van Taylored Expressions (skinny mini border) De schelpen en de postzegels komen ook uit het papier van Graphic45. Verder nog een wondgaasje gebruikt. Alle randen weer aangezet met distressinkt vintage photo.
Ik heb de sketch gebruikt van Cheerfull Sketches.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
WLVC, Cheerfull Sketches, ABC challenge, Craft your passion, Crafty Cardmakers, Crafting when we can, Fab 'n Funky, Do it Creatief.

Ik hoop dat jullie weer allemaal mee doen met onze challenge bij Craftliners. Ik zou het leuk vinden om jullie daar te zien.


donderdag 1 september 2016

Altenew stempels

 hallo allemaal,

Ik melde in een vorige blogpost al dat je bij Scrap en Co in Klarenbeek een aantal zaterdagen leuke make en takes kunt volgen. 

Ik ging nog een zaterdag en deze keer stonden de prachtige stempels van Altenew op het programma. Dit zijn layered stempels d.w.z. dat je ze in laagjes stempelt met verschillende kleuren inkt. Je begint met de lichtste kleur en daarna steeds iets donkerder.

Hier is de achtergrond willekeurig (en dus niet netjes op elkaar) gestempeld. De 2 bloemen op de effen blauwe strook zijn wel gestempeld "zoals het hoort".


Ook dit was heel leuk om te doen en ik heb er weer ideeen van opgedaan.

ik wil deze kaart insutren voor de volgende challenges:

Er was ook weer leuk nieuws:
Ik stond in de top 3 bij de Crea Chicky's


En ik won de challenge bij Creapaleis met deze kaart:

Fijne avond en morgen ben ik er weer met mijn DT kaart voor de challenge van Craftliners