Volgers

woensdag 26 februari 2014

Stijl!

Hallo allemaal,

Dank jullie wel voor de enthousiaste reacties op mijn kerstbomenkaartje. Vandaag weer iets heel anders. Mijn nichtje Alinda wordt vandaag 17 jaar. En zoals elk meisje van deze leeftijd houd ze van shoppen, mooie kleren en schoenen. Dus de nieuwe creatables van Marianne Design zijn uitermate geschikt voor een kaart voor haar.Wat heb ik gebruikt:
Creatables MD mannequin en pump
Collectable MD tabjes +stempel
TekstStempels Marianne design
Stans van Crealies
Pareltjes
Zwarte kanten stof
Papier van Black and gold Forever friends
Kant
Knoopje
Papieren bloem met brad van de Xenos
Naaimachine om door te stikken.

Ik stuurd eze kaart in voor de volgende challenges:

http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2014/02/kic-challenge-27-alles-mag.html

De kaart is inmiddels onderweg naar Alinda en ik ben heel benieuwd wat ze ervan vindt.
Ik houd het verder kort want ik ben echt snipverkouden en mijn hoofd voelt het ene moment
aan alsof het gevuld is met watten en het volgende moment met iets heel zwaars.

Groeten, Aartje

zondag 23 februari 2014

Klein kerstkaartje

Hallo allemaal,

Ik belande vorige week met deze kerstkaart in de top 3 bij CCWS en dat vroeg natuurlijk om meer. Deze week was er weer een mooie sketch die vroeg om mee aan de slag te gaan. Omdat 2014 mijn jaar van de uitdagingen is (ik probeer me zelf steeds uit te dagen om buiten mijn comfortzone te gaan) heb ik deze keer gekozen voor de stempels van Fancy Pants happy holidays genaamd.

Deze set bestaat uit 2 kleine kerstboompjes en 3 tekst stempels. Ik heb de kerstboompjes gemaskeerd gestempeld en in lichte bruintinten gehouden. Een van de tekststempeltjes is ook gebruikt. Het papier is van Glitz en komt uit de paperpad French kiss. Mooi vintage papier. 
Als stansen heb ik een spelbinder en een nellie snellen multiframe gebruikt.
De boompjes zijn gekleurd met spectrum noir Tn1, Tn2 en EB2. De randen zijn bewerkt met stampin up inkt Crumb cake. Verder nog wat houten sterretjes van de Xenos gebruikt.
Het resultaat is een klein (12x12) kaartje in een wat vintage stijl.

zondag 9 februari 2014

Rood kleur van de liefde of toch iets anders

Hallo allemaal,
Dank jullie wel voor de enthousiaste reacties op de vorige kaart. Ook Anne heeft hem goed gekeurd. We zijn nog iets aan het maken voor Valentijn, maar tegenwoordig kijken ze in tussenuren wel eens op mijn blog, dus ik ga nog niets plaatsen.
Terwijl het op veel blogs rood ziet van de valentijn heb ik vandaag gekozen voor een kerstkaart. Ik zag een leuke sketch bij CCWS en daar wilde ik graag mee aan de slag.


Het gebruikte papier is van Bo Bunny en komt uit de Time Piece paperpad. Prachtig papier in warme rood bruine tinten. Alle randen zijn bewerkt met distressinkt vintage photo. Sterren zijn van DieNamics en de sneeuwster van Marianne Design. Tekststempel is van Fancy Pants en de sneeuwvlokjes achter Edwin zijn van Kars. Het leuke zigzaglint is van Jillibean soup.
De stempel is van Magnolia Edwin with Sack
Zoals gewoonlijk weer gekleurd met spectrum noirs.
Spectrum noir kleuren
Huid:fs 2,3, tn2, pp2
Kleding: dr1,5,7
Zak: eb2, bg5
Schoenen: ig5,6,8,10
Lantaarn: eb2,ly1,3

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges:

woensdag 5 februari 2014

XOXO

Hallo allemaal,

Wat gaan de dagen en weken toch snel voorbij. We zitten inmiddels al weer in februari. Ik zag dat ik weer een nieuwe volger had. wat leuk Trijntje dat je mijn blog gevonden heb. Ik kom ook graag een bezoek aan jouw blog brengen.
Februari  betekent ook dat we weer eens flink over de top mogen wat mij betreft. Ik heb helemaal niets met Valentijn, maar mijn dochter Anne vond het wel leuk om een kaartje voor haar beste vriendin te hebben. Nu dat wil ik graag voor haar maken.


Ik ben begonnen met rood cardstock, hierop roze cardstock. Het designpapier is van Bo Bunny en komt uit de Head over Heals lijn. Lekker zoet, maar toch ook stoer omdat het zwarte accenten heeft.
De afbeelding is van Magnolia en met deze hartenballonnen wel geschikt voor dit thema.
Ik heb 2 cirkels uitgestanst met een spellbinder. Verder nog wat van die leuke feestballonnen van Marianne Design, de chloe stem die van Memorybox, wat bloemetjes en een strik. Tekst is van Whimsy. De roze wolken vond ik wel een grappige toevoeging. Deze stans is van Joy!Crafts. Verder nog een strookje kant en wat plakpareltjes.
De sketch is van Cheerfull sketches.
Ik heb natuurlijk weer gekleurd met spectrum noirs
Gebruikte kleuren:
Huid fs2,3 tn2, pp2
Jurk cr4,5,6 sokken cr4
Haar gb2,10 en eb5
Schoenen gb2,tn2
Ballonnen cr4,5,6 dr1,5,7
Schaduwrand fs1

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges
http://cutiepiechallenge.blogspot.nl/2014/02/challenge-62-my-cutie-valentine.html

Anne komt zo thuis uit school en ik ben heel benieuwd wat ze er van vindt. Ik hoop dat jullie ook de moeite willen nemen om een reactie achter te laten. Ik vind het nl geweldig als de mailbox vanavond weer volstroomt met leuke, positieve of kritische en raadgevende reacties..

Groeten, Aartje