Volgers

zondag 26 juni 2016

Reach for the stars

hallo allemaal,

Leuk dat je mijn blog weer bezoekt. Ik heb eindelijk eens mijn profielfoto aangepast. Draag al weer meer dan een half jaar altijd een bril (ik kon mijn lenzen niet meer zo heel goed verdragen) en dacht laat ik me hier nu ook maar eens "nieuwe stijl" laten zien. Dan herkennen jullie me tenminste als je me ergens tegenkomt. : )

Wat een natte regen dagen hebben we toch. Geen echt zomergevoel dus nog. Het voordeel daarvan is wel dat er gewoon tijd en zin is om lekker in mijn hobbykamertje te zitten.

Vandaag laat ik jullie een kaart zien voor een tienermeisje. De stempel is van Kenny K en heet "All that". Echt iets voor een puber vind ik. De sterrenstempels komen uit dezelfde stempel set (ik heb de clearstempel variant van deze stempel, hij is er volgens mij ook als digi bij Kenny K). Het papier is van Stampin Up.

De grootste ster heb ik zelf geknipt en de kleinere zijn van My Favorite Things. De sterren rand is van Taylored Expressions. De tekststempel is van Whimsy en past perfect bij de sterren vind ik.
De sketch hadden jullie misschien al herkent en is van Cheerfull Sketches.

De stempel heb ik weer ingekleurd met faber castell polychromos potloden.
Gebruikte kleuren:
Huid: 132, 189, 131
Topje: 272, 274, 275, 234
Broek: 118, 121, 219
Haar: 182, 179, 178
Ik vind rood altijd weer een lastige kleur om mee te kleuren, vinden jullie dat ook?

Ik wil deze kaart insturen voor de volgde challenges:

Fijne week allemaal.dinsdag 21 juni 2016

Een lichtje voor de donkere dagen

Hallo allemaal,

Ik ben nog steeds bezig met mijn goede voornemen om eens wat oude spullen op te maken. Dus deze keer weer een kaart met materiaal wat ik al lang heb liggen (natuurlijk gecombineerd met nieuwe want dat kijkt me natuurlijk ook heel erg aanlokkelijk aan).

Ik had ineens zin om eens een kerstkaart te maken, dat zal wel komen door dat natte donkere weer van de afgelopen dagen.

Ik koos daarvoor als uitgangspunt een plaatje van Studio Light (STAPSL 1252) en zocht naar bijpassend papier. Dat vond ik in een paperpad van Joy. Mooie warme rode tinten die ik combineerde met kraft.

De sketch is van Cheerfull Sketches (gespiegeld). De gebruikte stansen zijn van Crealies (doily), Marianne design (tag en swirl) en Elizabeth Craft (bloemen). 
Alle randen van het papier heb ik gedistresst en vervolgens aangezet met distress inkt Vintage Photo. 
De tekststempel komt van een stempelsetje van Fancy Pants.

De kaart is afgemaakt met kant, plakparels, raffia en plaksteentjes.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
ABC Christmas (latern)
KIC (bloemen,plaatje, parels)

Fijne dag!


zondag 19 juni 2016

Hugs

hallo allemaal,

Vandaag een lief kaartje met twee schattige muisjes. Volgens mij is het een stempel van Penny Black maar dat weet ik niet helemaal zeker.

Ik ben begonnen om uit geel cardstock de buitenste rand te stansen met een stans van Crealies, daarna uit het designpapier van Authentique (Classic Beauty) de tweede laag. Vervolgens gewerkt volgens de sketch van The Sketchy challenge.

De cirkel en ook het gedeelte waarop ik de tekststempel (Marianne Design) heb gestempeld zijn beide van Aurelie. De vlindertjes komen uit een ponsje van Artemio.
Ik vond nog een leuke bijpassende muizencharm en deze hangt aan een zwart strikje.

De stempel is ingekleurd met Faber Castell polychromos potloden
Bloem: 185,184, 183, 178,280, 177
Steel: 167
Muizen: 272,273,274 (pootjes 272,132)

Ik wil deze kaart insturen voor:
Anreda, Crafty ribbonsCreataliciousDeep OceanFab 'n Funky
Fussy and Fancy, De EgelKIC (bloemen, stempel, parels), Paradise of Stamps
sir StampalotSweet StampinThe Ribbon GirlsWebshop Anma Creatief (bloem, lint, metaal)
The sketchy challengePenny Black
craft addiction

Er was ook nog weer leuk nieuws. Ik kwam in de top 3 bij KIC met deze kaart.Iedereen weer een fijne dag. Er staat hier weer een drukke week voor de boeg met werk en voor de kinderen een proefwerk week. Ze hebben hier bijna vakantie dus het is nog even een week flink studeren en dan verdiende vakantie.


maandag 6 juni 2016

Oude auto en DT nieuws!

Hallo allemaal,

Fijn dat jullie mijn blog weer bezoeken. Ik wil Nicolette en Janette, als nieuwe volger van harte welkom heten. Ik kom jullie blog natuurlijk binnenkort ook bezoeken.

Vandaag laat ik jullie een echte mannenkaart zien.
De basis is cardstock van Aurelie (Kalos collectie). Hierop papier van Scrapberry's uit de lijn Mechanical illusions. Ik hou wel van dat vintage papier.


In dit papier zit ook de afbeelding die ik gebruikt heb. De kaart heb ik verder aangekleed met tandwielen en zakhorloge die ik gestanst heb met een set van Xcut (chronology pocket watches). Ik heb deze niet uit papier gestanst maar uit Xcut Adhesive Metal Effect Sheets. Superhandig spul want het heeft een plakzijde aan de achterkant. Ik vind ze perfect passen bij dit plaatje.
Hier nog even een close-up om het goud goed te laten zien.

Verder nog een hoed en snor gestanst met een set van Tattered Lace (hat and cane embellishments). En als laatste nog een brad van Scrapberry's

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Scrapcards challenge
Crafty cardmakers
Cute Card Thursday
Kaartjes Inspiratie challenge blog
Do it
The Ribbon Girls

En dan is er nog meer leuk nieuws. Vanaf 1 juli ga ik meedraaien met het kleuren met potlodenblog als DT lid. Ik ga dit doen in een "duo-baan" met mijn collega Lydia.
Sinds ik vorig jaar ben gaan kleuren met mijn faber castell potloden ben ik er helemaal aan verslaafd. Dus dit is echt een leuke nieuwe uitdaging voor mij.

Ik hoop dat ik weer voor wat inspiratie heb kunnen zorgen en hoop dat jullie een reactie achter willen laten.


zondag 5 juni 2016

Nieuwe challenge Craftliners: De zon straalt er vanaf

Hallo allemaal,

Gisteren is er weer een nieuwe challenge bij Craftliners van start gegaan..  Deze keer is het thema: "De zon straalt er vanaf". En wat past er nu beter bij het stralende weer wat we op dit moment hebben.
 Dat je dit thema op allerlei manieren kunt opvatten laten mijn collega's en ik zien op het blog.

Ik heb gekozen voor het strandgevoel. 


De kaart is gemaakt met Graphic45 papier en voornamelijk stansen van Cottage Cutz. Hoe ik deze kaart gemaakt heb kun je hier lezen.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

Ik zou het leuk vinden als jullie allemaal weer mee doen.