Volgers

zaterdag 23 juni 2012

Eindelijk


Hallo allemaal,

Hier eindelijk weer eens een post van mij. Het is al weer even geleden dat ik iets op het blog zette. Ik zat echt in een creatieve dip. En als ik dan toch weer probeerde om iets te maken dan werd het niets met het kleuren. Ik had nieuwe aquarelpapier gekocht, maar dat was echt een drama. In dit geval was het echt goedkoop is duurkoop.

Maar nu dan toch echt weer iets nieuws. Het is een kaart geworden met een digi van Saturned Canary. Wat zijn ze toch mooi. Deze heet Ava. Ze is weer gekleurd met aquamarkers (voornamelijk gekleurd met Sangria en Cherry Blossom)en het gebruikte papier is van Papermania. Nog wat bloemen, een wondgaasje en een creatable van Marianne Design. De tekststempel is een digi van Marianne. De randen van de stempels zijn bewerkt met distress inkt Victorian Velvet.
Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges

http://craftsandmechallenges.blogspot.nl/2012/06/challenge-89-anything-goes.html
http://diekreativenstempelfreunde.blogspot.nl/2012/06/challenge-53-und-ein-blog-hop.html
http://sendasmile4kidschallenge.blogspot.nl/2012/06/birthday-fun-for-kids.html
http://stampinfortheweekend.blogspot.nl/2012/06/challenge-12-show-us-your-style.html
http://theprettylittleribbonshop.blogspot.nl/2012/06/june-challenge-11-lots-of-layers.html
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2012/06/anmacreatief-challenge-9-juni-2012.html
 (laten inspireren door de kleuren)

Ik zou het leuk vinden als jullie weer een reactie willen achterlaten, zit nadat ik iets geplaatst heb altijd weer vol spanning op jullie commentaar (tips, op- en aanmerkingen zijn altijd welkom) te wachten..


Groeten,

Aartje

Opheffingsuitverkoop bij Stempelstudio

Ben je nog op zoek naar mooie stempel kijk dan eens bij Stempelstudio. De eigenaresse moet helaas om gezondheidsredenen stoppen met de winkel en heeft nu grote opheffingsopruiming. Je krijgt maar liefst 25% korting op alles! Dat is toch een bezoekje waard. Klik hier om naar de webshop te gaan. Ze verkopen o.a. stempels van Darkroom door Crafty individuals Inkadinkao Artemio Mo Manning Bildmalarna Fiskars Penny Black Forever Friends Kraftin Kimmy Tim Holtz Hero Arts Whiff of Joy En nog heel veel andere mooie merken. Na het maken van een afspraak kun je de stempelstudio ook bezoeken. (zie de website voor informatie)

woensdag 6 juni 2012

Huwelijk

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie de kaart zien die ik voor het huwelijk van mijn broer en schoonzus heb gemaakt. Ik heb weer gebruik gemaakt van het papier van Bo Bunny. Het blijft prachtig om te gebruiken vind ik. Het afdrukje is van Don en Daisy (Marianne Design) ook het kant en het gestanste hart is van Marianne Design. Verder nog 2 ringen. Randen van de afdruk zijn bewerkt met Vintage Photo. Het kleine hoekje linksboven op de afdruk komt uit een spellbinder die ik al een tijdje heb, maar waar ik ineens de mogelijkheden van zag. Deze is dus gestanst, ge-embost en daarna nog in de stans gekleurd met Vintage Photo. De sketch die ik gebruikt heb is van Moedershobbypaleis. Een prachtige sketch vind ik, ik kon mijn ei er goed in kwijt.


Hop ook eens langs het blog van mijn zus om te zien wat zij voor onze broer heeft gemaakt. Afgelopen zondag won ik met mijn vorige kaart de challenge bij Kenny K. Ik mocht 5 digi's uitzoeken en ontvang nog een prijs van K-design. Wat dat is is nog een verrassing. Ik weet niet of ik deze week veel reactie kan achterlaten want we lopen deze week met de kinderen de avondvierdaagse. Ik hoop dat het droog blijft. De eerste avond was heerlijk om te lopen.

 Deze kaart wil ik insturen voor de volgende challenges
http://moedershobbypaleis.blogspot.nl/2012/06/nieuwe-challenge-juni.html http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.nl/2012/05/uitdaging-maak-een-trouwkaart.html http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/2012/06/challenge-32.html http://theprettylittleribbonshop.blogspot.nl/2012/06/june-challenge-11-lots-of-layers.html http://thesecretcraftersaturdaychallenge.blogspot.nl/2012/06/challenge-188.html http://craftsandmechallenges.blogspot.nl/2012/06/challenge-87-lace.html http://ribbongirls.blogspot.nl/2012/06/card-challenge-use-ribbon-or-lace.html http://papertakeweekly.blogspot.nl/2012/06/anything-goes.html http://deepoceanchallengeblog.blogspot.nl/2012/06/challenge-26-swirls-winners-and-top-3.html

groeten Aartje

Extra prijs bij NKU

Zoals iedere maand is er ook deze maand weer een extra prijs bij het NKU. Deze maand is dat een hele mooie stempelset dit heel goed bij de tijd van het jaar past. Ik zou zeggen even overhoppen naar het blog van NKU, volger worden ( als je dat nog niet was) en meedoen!

vrijdag 1 juni 2012

verjaardagskaartje

Hallo allemaal,  
Vandaag eindelijk weer eens een kaartje van mij. Ik heb niet stilgezeten, maar het zijn veelal projecten die nog niet af zijn.
Deze keer dus een verjaardagskaartje. Hij is inmiddels bij Alette aangekomen, dus ik kan hem plaatsen. Als stempel heb ik deze keer een rubberstempel van Kenny K gebruikt. Deze stempel heet Boogie Down. Het gebruikte papier is van Authentic. Het lint is van de Ribbon Girls. Het uithangbord is van Marianne Design. De tekstdigi komt van het blog van Femke
  Ik wil deze kaart graag insturen voor de volgende challenges http://kennykkraftygirlzchallenges.blogspot.com/2012/05/challenge-95-ribbon-and-new-glam-gang.htm
http://craftsandmechallenges.blogspot.com/2012/05/add-ribbon.html
http://divasbydesignchallenge.blogspot.com/2012/05/challenge-37-anything-goes.html
http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com/2012/05/simon-says-anything-goes.html%20lhttp://hobbyvisiondt.blogspot.com/2012/05/challenge-4.htmlhttp://hobbyvisiondt.blogspot.com/2012/05/challenge-4.html
http://cutiepiechallenge.blogspot.com/2012/05/challenge-19-die-cuts-and-punches.html
http://totallygorjuss.blogspot.com/2012/05/challenge-133-something-new.html
http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/2012/05/scrp-cards-challenge-29.html
http://stampwithsarahkay.blogspot.com/2012/05/challenge-169-for-girl.html
http://crealing.blogspot.com/2012/05/crealing-challenge-bloemen.html

Fijne avond allemaal,

Groetjes Aartje

leuke winactie bij Patricia

Hallo allemaal,

Op het blog van Patricia is een leuke winactie. De meeste van jullie zullen Patricia wel kennen van bijv. It's a magnolia challengeblog. Maar ze heeft zelf ook een erg leuk blog waar je naast allerlei mooie creaties ook leuke shopnieuwtjes en produkt reviews kunt lezen.


Dit is de leuke prijs die je bij Patricia kunt winnen.

Groeten,

Aartje