Volgers

dinsdag 25 december 2018

Last minute kerstkaart

Hallo allemaal,


Het is vandaag al weer 1e kerstdag!
 Ik weet niet hoe het met jullie gaat, maar ik moet vaak last minute nog wat kerstkaarten maken. Vandaag wil ik jullie daarvoor wat inspiratie geven.
Ik ben eerst eens in mijn stansen gaan zoeken naar een mooie kerst vorm. Ik kwam daarbij uit op een mooie ster van Joy!Crafts.

Deze heb ik eerst gewoon op het hagelwitte cardstock gelegd om een juiste maat te bepalen. Ik koos voor de maat 12 x 14 cm.
Hieruit heb ik de ster gestanst. Voordat ik dit deed heb ik op de achterzijde wat dubbelzijdig craft tape geplakt. Dat maakt het makkelijker om straks de ster weer terug te plakken.

Vervolgens heb ik gekozen voor dennengroen cardstock en dit gesneden in de maat 12,5 x 14,5 cm. Dit heb ik achter het witte cardstock gelijmd.
Nu kom de ster weer terug gelegd worden op de plek waar hij uit gestanst was.
Rechts in de hoek heb ik een tekst gestempeld.

Als laatste heb ik de basiskaart gesneden in de maat 26 x 15 cm. Nadat ik dit gevouwen had, heb ik het groene cardstock verhoogd met wat 3d tape opgeplakt.

Door te varieren met kleuren en vormen kun je steeds een andere kaart maken.

Het gebruikte papier van Papicolor:
Cardstock Hagelwit nr. 298930
Cardstock Dennengroen nr. 301950Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Crafy Hazelnut's , Winter Wonderland, Christmas all year round, Ally's Angels, As you like it, Brown Sugar, Card ManiaCrafting by design,  Crafty Calender, Crafty CardmakersFussy and Fancy, Papercraft Challenge, ABC Christmas,  Cas on Sunday,
 Pammy's inky PinkyLemon shortbread, lil patch of crafty friends, Penny's papercrafty, Polkadoodles, Scrapbook Stamp SocietyJo's scrapshack, 613 Avenue Create, crafting from the heart, crafty catz, crafty creationsCreative Inspiration, Digi choosday, Crafty Gals Corner, Creative Inspiration, Dream Valley, Hobby Vision, Love to Scrap, Mijn hobbyhonk


Ik viel ook nog in de prijzen:
Ik won een prijs van The Cutting Cafe bij Crafty Gals Corner
met deze kaart van Flappie


Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen.
zondag 16 december 2018

Flappy

Hallo allemaal,


Vorige week  mocht ik gastdesigner zijn bij Mijn Hobbyhonk.  De opdracht is lift een kaart van jezelf uit 2015. Ik zat toen in een magnolia stempel fase en ik koos er voor om een kerstkaart van toen te liften. Ik koos deze keer voor "Flappy", je weet wel uit het liedje van Youp van het Hek.
Het papier en het plaatje zijn van studio light, de bloemen, de ijspegelrand en het konijntje zijn van Marianne Design.
Tot slot nog een paar kleine houten sterretjes.

Hieronder nog even de gelifte kaart


Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:


Nog een toppertje te vermelden.

Bij Lemon Shortbread kwam ik met onderstaande kaart in de top 3Nog een weekje hard werken. Ik zeg op mijn werk: we zitten niet in de donkere dagen voor kerst, maar in de drukke dagen voor kerst. Dat is ieder jaar zo in deze periode omdat we dan de voorbereiding voor het nieuwe jaar moeten doen. Dus nog een paar dagen afzien en dan genieten van 2 weekjes niets doen.
Alhoewel dat niets doen weet ik niet helemaal. Onze dochter heeft een kamer gevonden in Nijmegen en zal binnenkort gaan verhuizen, waarschijnlijk moet er dus in de vakantie geschilderd gaan worden. Heb wel al een beetje last van lege nest syndroom.


Fijne dag allemaal,

Groetjes Aartjezondag 2 december 2018

Racen

Hallo allemaal,

Angela, mijn oude DT maatje bij Craftliners en Kleuren met potloden heeft iedere maand een challenge op haar blog. Deze keer is de opdracht: lift een kaart van jezelf uit 2015. Dus lekker mijn oude blogposten eens doorgespit om te zien wat ik kon liften. Ik koos voor een mannenkaart.
Het papier is van Joy!Crafts Ten Miles. Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop. De stansen zijn van My Favorite things (pijl) auto (Marianne Design) en tandwielen (cheery lynn)

Hieronder de kaart uit 2015 die ik lifte.


Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges

Fijne dag!

Groetjes Aartje