Volgers

dinsdag 27 mei 2014

Kaart voor jarige Anita

Hallo allemaal,

Wat leuk om weer jullie reacties te ontvangen, had dat echt gemist! Dus iedereen die de moeite neemt om een reactie achter te laten wil ik daarvoor hartelijk danken. Ik probeer zelf ook regelmatig bij iedereen langs te gaan, maar soms zitten er in een dag echt te weinig uren. 

Deze week is Anita jarig en zij wilde graag verwend worden met een kaartje. Daar geef ik graag gehoor aan. Al was het spannend of de inspiratie op tijd terug zou zijn en dus de kaart op tijd af. Maar het is gelukt. Als het goed is heeft ze hem inmiddels ontvangen.

Ik won onlangs bij NKU de challenge en mocht toen bij Scrappapier een mooie paperpad uitzoeken. Geweldig wat veel keuze hebben ze daar, het was moeilijk kiezen en uiteindelijk koos ik voor een paperpad van Teresa Collins genaamd Vintage finds. Heel mooi dubbelzijdig papier in bruin/geel tinten. Daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik heb gekozen voor een schattige stempel van Magnolia genaamd Sneaky Tilda. Vinden jullie die ook geen schatje. Ze is uitgestanst met een stans van Joy!Crafts. Ook de filmstrip is een stans van Joy!Crafts. Verder mooi kant, bloemenrand van MariannreDesign enballonnetjes stans van Marianne Design. De vlinders zijn van Dutch Doobadoo en verder heb ik nog 2 houten knoopjes gebruikt.
De leuke bingokaarten zitten gewoon in de paperpad. Ik vind ze echt gaaf!


Ik heb natuurlijk weer gekleurd met spectrum noir
Huid FS2,3, TN2 en PP2
Kleding TN1 en 2
Haar EB2 en GB8de gave bingokaarten zitten gewoon in de paperpad!
Ik ben heel benieuwd wat Anita er van vind?

maandag 26 mei 2014

Ik ben er weer

Hallo allemaal,

Eindelijk weer een kaart. De afgelopen weken kwam er niets uit mijn handen. Ik had geen enkele inspiratie en ook werd de tijd door allerlei andere (leuke!) dingen opgeslokt. Maar nu tussen de bedrijven door toch weer een kaart vandaag.

De sketch is van CCWS. Eigenlijk een heel eenvoudige sketch maar ik heb er toch wat meegeworsteld. De stempel is Sweet Christmas Tilda gemaskeerd met een stempel van Olyfant. Toen ik de stempel ingekleurd had, vond ik het niet echt een kerstsfeer oproepen. Maar door het gebruik van de sterren van Dienamics kwam dat gevoel toch nog een beetje terug.
Zoals altijd weer ingekleurd met Spectrum noirs. Ik heb de kleuren deze keer niet opgeschreven.
Het papier heb ik van GerJanne gekregen omdat ik goed had geraden waar ze naar toe was op vakantie. Het kwam nu meteen goed van pas. 

Ik atuur deze kaart in voor de volgende challenges
http://whimsyinspires.blogspot.nl/2014/05/challenge-71-two-or-more-die-cuts.html

Nog even een vraag aan jullie: vorigr maand won ik op het EHI blog de bloemenchallenge.
Ik heb er inmiddels denk ik 4 of 5 mailtjes aan gewaagd, maar nog steeds niets ontvangen.
Is dit ook jullie ervaring of heb ik gewoon pech?

Groeten, Aartje