Volgers

maandag 28 november 2022

Uitdaging Nelleke - Aartje #4

 Hallo allemaal,

Het is vandaag al weer de 4e keer dat Nelleke en ik elkaar uitdagen voor een nieuwe kaart. Deze keer mocht ik de opdracht bedenken.

De opdracht luidde deze keer: "Gebruik het designpapier met houtstructuur en de bloemenstans. Evt. andere stansen mogen, maar geen plaatje of ander designpapier uit het pakket.Nelleke appte terug: "dat worden vrolijke kaarten" en dat is hij bij mij nu net niet geworden. Ik koos voor een condoleance kaart en gebruikte als basis donkergroen papier waarop het houtstructuur papier kwam. In het midden stanste ik een ovaal uit het papier en hier achter stempelde ik een tekst van Joy!Crafts. 

Natuurlijk gebruikte ik de bloemenstans uit het pakket en uit wit en het groene cardstock stanste ik deze. Ik plakte op het hart van de bloemen nog de enamel dots uit het pakket van Nelleke

Ik ben heel benieuwd of Nelleke er wel een vrolijke kaart van gemaakt heeft. Kijken jullie ook even bij haar?

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

http://pammiesinkypinkieschallenges.blogspot.com/
https://avenue613.blogspot.com/
http://craftycalendarchallenge.blogspot.com/
https://craftycatzweeklychallenge.blogspot.com/
https://creativefingerschallengeblog.blogspot.com/
http://dreamvalleychallenges.blogspot.com/
http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.com/
http://lilpatchofcraftyfriends.blogspot.com/
http://pennyschallenges.blogspot.com/

Fijne dag,

Groetjes Aartje


zondag 27 november 2022

GerJanne 60 jaar

 Hallo allemaal,

Je kunt er dit weekend niet omheen GerJanne is 60 geworden!

Ze vond het heel leuk om een kaart te ontvangen met haar leeftijd erop. En dit is hem geworden


Ik gebruikte als basis de ronde stans van Marianne Design en leuke taartjes plaatjes van Joy!Crafts. GerJanne bakt vaak taarten en "tracteert" ons daarmee via haar blogposten. Dus de taartjes mochten voor deze jarige niet ontbreken. Ze wilde graag haar leeftijd op de kaart dus die staat er natuurlijk ook op. Netjes op een lijntje geplakt want door haar juffen achtergrond moet dat natuurlijk wel heel netjes. (lol)

Voor morgen staat de 4e kaart met Nelleke gepland dus dan verschijnt er hier weer een kaart, maar eentje die compleet anders is.

Fijne dag, 
Aartje

maandag 14 november 2022

Winter gastdesigner bij My Besties

 Hallo allemaal,

Dank jullie wel voor alle goede wensen na mijn val. Het hersteld gelukkig allemaal heel goed. Ik kan weer over straat zonder dat iedereen denkt dat ik mishandeld ben. 

Vandaag een kaart in dezelfde kleurstelling als de vorige kaart. Ik won een tijdje geleden de challenge bij My Besties Nederland en mocht daar gastdesigner zijn. Het papier en de potloden van mijn vorige kaart lagen nog op mijn bureau en toen ben ik daar maar gewoon weer mee verder gegaan.


Wel gekozen om de sketch heel anders te laten zijn zodat het toch wel echt een andere kaart is geworden.
Het papier is dus van Marianne Design (Scandinavian Christmas PK9068) en de gebruikte potloden zijn van Faber Castell. De stans van het sneeuwvlokje is van Spellbinders.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Fijne dag.
Groetjes Aartjevrijdag 11 november 2022

sleetje rijden en een ongeluk zit om een klein hoekje

 Hallo allemaal,

Gisteren is er weer een nieuwe challenge gestart op het Kleuren met potlodenblog. 

Ik wilde gisterenavond mijn blogpost nog maken (zoals altijd loop ik weer achter) maar de dag liep anders dan gepland. Ik moest voor mijn werk naar Zaandijk en op de terugweg op station Amersfoort zag liep ik een hoek om en zag toen een stoepje over het hoofd en ik ging dus flink onderuit. Ik viel op mijn gezicht dus: lip stuk, kin geschaafd, geschaafde handen, bril en telefoon beschadigd. Ik zie er nu dus ook even niet uit. Maar om positief te eindigen. Ik haalde toch mijn trein (zat er wel heel ongelukkig in te zijn met een bloedend gezicht) en lip fillers zijn voorlopig niet echt nodig. Zwelling begint gelukkig in de loop van vandaag wat af te nemen. Voor de zekerheid nog maar even langs de huisarts gegaan voor een tetanusprik. Ik hoop dat de rest ook snel wat geneest want we hebben deze week een groot personeelsfeest.

Eén van de sponsors is deze keer All Dressed Up en ik ging aan de slag met de leuke digi Sledging time. 
Zo'n afbeelding vraagt wat mij betreft om fris designpapier en die vond ik in mijn voorraad (Scandinavian Christmas Mariane Design) en ik vond een leuke sketch bij Creative Sketchy Girls.
Ik heb natuurlijk weer gekleurd met Faber Castel Polycromos potloden
Gebruikte kleuren
huid: 132, 189, 131
Trui en laarsjes: 118, 219, 217
Broek, sjaal en muts: 230 ,231, 232, 146
haar, slee en rendieren: 280, 176

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges

Ik wens jullie alvast een fijn weekend

Groetjes Aartje

maandag 31 oktober 2022

Uitdaging Nelleke - Aartje #3

 Hallo allemaal,

Wat  vliegt de tijd toch snel he. Het is alweer de laatste maandag van oktober en dat betekent dat Nelleke  en ik alweer onze 3e uitdaging hebben.

Deze keer heeft Nelleke de opdracht weer bedacht en die luidde deze keer:

Mat designpapier uit het pakket op 2 lagen papier en plak dit op een basiskaart. Je hebt dan 4 lagen. Gebruik een plaatje naar keuze uit het pakket en gebruik de ronde stempelset uit het pakket. Maak het vervolgens af met een bloemetje, die hoeft niet uit het pakket.Ik wist meteen dat deze keer de kikker aan de beurt zou zijn, dus het kikkervel en het designpapier bij elkaar gezocht en dit gemat op groen en blauw papier.  Op de stempelset zat ook een opkikker stempel dus die past er perfect bij. Als toevoeging heb ik nog de leuke vrolijke kikker van Marianne Design toegevoegd en de bloem heb ik gemaakt met de stans uit het pakket. Volgens mij weer helemaal voldaan aan de opdracht van Nelleke.


Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenge

Hobbyshop Veldmaat

http://pammiesinkypinkieschallenges.blogspot.com/

https://avenue613.blogspot.com/

https://craftycatzweeklychallenge.blogspot.com/

http://lilpatchofcraftyfriends.blogspot.com/

http://pennyschallenges.blogspot.com/

Gaan jullie ook even kijken bij Nelleke wat zij deze keer gemaakt heeft?

Groetjes Aartje

zondag 30 oktober 2022

Tekening besjes

 Hallo allemaal,

Ik heb wel eens op mijn blog geschreven dat ik tekenles genomen heb. Superleuk om te doen en  nadat ik bij Faber Castel op facebook een keer een doosje Pitt pastelpotloden won wilde ik daar natuurlijk ook wel eens mee aan de slag. (Ik gebruik verder altijd mijn Faber Castel Polychromos potloden)

Onlangs was er in de facebookgroep Colour workshop een leuke live van Julia Woning met deze besjes.

Ik vond het leuk om jullie daar vandaag ook iets van te laten zien. Het was een echte uitdaging want Julia gebruikte een ander merrk potloden dus het was wel even zoeken wat voor mij de juiste kleuren zouden zijn, maar daar heb ik ook wel weer veel van geleerd.

Ik zie zelf echt wel verbeterpunten, maar ook wel een beetje trots dat dit gelukt is.

Fijne dag!

Aartjw

zaterdag 29 oktober 2022

winterse vogeltjes

 Hallo allemaal,

Ik bedacht me vandaag dat het deze week alweer november wordt en dat ik het gevoel had dat ik nog maar net terug was van zomervakantie (in juli). De maanden augustus, september en oktober zijn voorbij gevlogen en kerst komt dus steeds dichterbij. Dat betekent voor mij altijd dat er op het werk flink werk verzet moet worden en dat er dus weinig energie over is voor andere dingen. 

Maar ik heb toch maar weer eens een kaart gemaakt tussen de bedrijven door. Een kerstkaart deze keer.Alle materialen zijn van Marianne Design

Papier: Country Christmas (PK9067)
Stans om het plaatje: LR0454
Plaatje: MB0198
Bloem: LR0435
Tekststempel: EC0099
Kant: JU0936

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Marianne Design
Hobbyshop Veldmaat
HobbyVision
All Sorts

Fijne week, maandag ben ik er weer met de 3e uitdaging van Nelleke en mij.

Groetjes Aartje