Volgers

zondag 12 augustus 2018

Kinderkaart

Hallo allemaal,

Ik was vanochtend aan het bedenken wat ik zou gaan doen vandaag en ik zag de reminder van Knutsels & Kadootjes voorbij komen. Die hebben deze keer een leuke sketch en ik dacht daar kan ik wel wat mee. Ook de challenge van Marianne Design zat nog in mijn hoofd en deze 2 heb ik dus gecombineerd.


De basis is een dubbele kaart van 12,5 x 15,5 cm. Hierop blauw cardstock en vervolgens het oude designpapier van Eline's Beachhouse (PB7043).
Het hertje van Marianne design (COL1401) blijft natuurlijk heel schattig voor kinderkaarten. Ook het tekststempeltje is van Marianne Design en komt uit de set Eline's tab (COL1314).

Ik wil deze insturen voor de volgende challenge:

Ik ga nog lekker even zitten kleuren. 

Groetjes Aartje

zaterdag 11 augustus 2018

The best is yet to come


Hallo allemaal,

Het was wat stil hier op het blog, want we hebben hier uitgebreid vakantie gehouden. Wij zijn 2,5 week naar Amerika geweest en hebben daar een fantastische vakantie gehad. Heel veel gezien o.a. New York, Orlando, de everglades, de Keys eilanden (waar onze kinderen met dolfijnen hebben gezwommen!) en Miami.
Ik heb uit de meer dan 1000 foto's maar even een hele kleine selectie gemaakt om een indruk te geven.

Maar inmiddels weer aan het werk en dat is ook altiid wel weer leuk.


Onderstaande kaart maakte ik voor het blog Creaties met Papier.
Mannenkaarten, ik vind ze lastig om te maken. Net als velen van jullie denk ik. 
Onlangs was ik in een hobbywinkel hier in de buurt en toen kwam ik het schild van Dutch Doobadoo tegen. Dat leek me een mooi uitgangspunt voor een mannenkaart, dus hij mocht mee naar huis.

Ik begon met anjerwit cardstock. Hierop kwam het olijfgroen en vervolgens het wolkengrijs Het wolkengrijs haalde ik met een embossingfolder door mijn stansmachine. Het plaatje is van Gerda's hobbyshop. De gebruikte stansen zijn van Joy!crafts,(vierkant)  X-cut (tandwielen) en Tattered Lace (vliegtuig, paraplu en schoenen)





Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
All Sorts, Unstampabelles, Creative Craft Cottage, KIC, Carlin's kaartenparadijs , Crafting by designCrafty Creations, Crafty Friends, Crafty Sentiments, Friendship Challenge, Penny's Papercrafty, Tuesday Throwdown, Jo's Scrap Shack,


Ik ga proberen de komende dagen weer eens wat meer te bloggen. Ik heb nog veel kaarten in concept staan die ik nog niet geplaatst heb. Ook ga ik proberen weer wat reacties achter te laten.


Fijne dag.


Groeten Aartje