Volgers

donderdag 17 december 2015

sleetje rijden 2

Hallo allemaal,

Allereerst welkom aan Sarah. De 200e volger. Een mijlpaal!.

Voor het blog van Craftliners maakte ik 2 bijna dezelfde kaarten. Begin deze week liet ik al een kaartje zien met deze sketch en stempel, maar door heel ander papier te gebruiken ontstaat een hele andere kaart.

Daarvoor koos ik het papier van Authentique Cozy. Warme bruintinten gecombineerd met rood en blauw. De stempel is van My Favorite Things.

Ook deze stempel is weer ingekleurd met Faber Castel Polychromos
Gebruikte kleuren:
Huid: 132, 189, 131
Shirt: 154,156, 131
Muts, sjaal, wanten: 189, 223,219, 118

Om deze kaart af te maken gebruikte ik wat houten sneeuwsterren (Xenos) , een rode geblokte strik en de leuke stansen van Taylored Expressions (skinny mini borders). Als laatste nog een mooie charm van Scrapberry's.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

Nog een paar dagen werken en dan heerlijk een aantal dagen vrij. Merk op de bloggen al dat het iets rustiger begint te worden.maandag 14 december 2015

Sleetje rijden

Hallo allemaal,

Echt winter wil het nog niet worden, maar toch ben ik vandaag in winterse sferen. Craftlines heeft tegenwoordig leuke stempels van My Favorite Things in het assortiment en vandaag heb ik gekozen voor eentje met een slee. Deze stempel past perfect bij het echte winterpapier van EchoPark. De grijs blauwe tinten zorgen voor zo'n echt winters ijzig sfeertje.

De basis van deze kaart is wit cardstock van Aurelie uit de Kaloscollectie. Mooi stevig papier wat door en door gekleurd is en wat je dus goed kunt snijden en vouwen. Hierop lichtblauw papier uit dezelfde collectie. Daarna nog een donker blauwe laag.  Hierop dus het designpapier van Hello Winter. Alles weer gemat op donkerblauw papier. De stempel heb ik uitgesneden met een ronde snijmal van Aurelie, deze gemat op een scallop ronde snijmal, eveneens van Aurelie. De kaart is afgemaakt met een sneeuwvlok stans van My Favorite Things, een blauwe strik, een sneeuwvlok charm en wat plaksterretjes.

De stempel is ingekleurd met Faber Castel Polychromos. 
De gebruikte kleuren zijn: 
Huid: 132, 189, 131
Shirt: 154, 156, 233
Broek: 246, 247, 157
Slee: 179, 178, 177

Hieronder nog even de gebruikte materialen:
Stempel:
My Favorite Things Dashing by PL-243
Stansen:
Aurelie Circle Nesting Dies AUCD1007
Aurelie Scalloped Nesting Dies AUCD1008
My Favorite Things Let it Snowflake MFT-025
Papier
Aurelie Kalos collection A4 AUKC1001
EchoPark Hello Winter HW95023
Kleurmedium
Faber Castell Polychromos FC-110011

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
 7kidsfab 'n funkyKIC, paradise of stampssir stampalotcheerfull sketches.
ABC Christmas,  Crafty Cardmakers, Crafty Hazelnuts, Creatalicious, Fairy Tale, Fussy and Fancy,  Kleuren met potloden, Papertake weekly.

Ik heb deze kaart nog een keertje gemaakt, maar dan in hele andere kleuren, waardoor je een heel ander beeld krijgt. Die laat ik later deze week zien.woensdag 9 december 2015

Sneeuw

Hallo allemaal,

Vandaag, na alle kaarten met kant en klare plaatjes, weer eens een kaart met een stempel. Want kleuren blijft toch gewoon het leukste om te doen. Een magnolia deze keer, kwam het afdrukje tegen bij het opruimen van mijn kamer en dus moest deze er aan geloven.

Ik heb gebruikt gemaakt van de sketch van Cheerfull Sketches. Een mooie en fijn mee te werken sketch. (Er liggen nog al 2 kaarten klaar met deze sketch!)

Van Sinterklaas (lees mijn dochter) kreeg ik een hele mooi stans (Precious Marieke, winterwonderland), die moest natuurlijk gelijk gebruikt worden. Deze uit grijs papier gestanst, maar dat vond ik in eerste instantie wat hard t.o.v. het designpapier. Dus lekker met gesso bewerkt en op die manier dus minder hard van kleur gemaakt.
Verder nog een sneeuwster van Marianne design gebruikt. De kaart is afgemaakt met een bloementoef, een strik met een parelbrad, kant en een klein plaksterretje. Alle randen heb ik bewerkt met grijze inkt om wat meer diepte te krijgen. De tekststempel is van Aurelie. Als laatste nog wat gewerkt met liquid applique.

De afbeelding heb ik gekleurd met Faber Castell Polychromos. De gebruikte kleuren zijn:
Huid: 132, 189, 131
sjaal: 230, 233, 234
Jas, muts, laarzen: 154, 156, 233
haar, jurk: 183, 178, 177


woensdag 2 december 2015

Kerstkaart

Hallo allemaal,

Ik heb het op dit moment erg druk, maar juist dan is het heerlijk om me in mijn hobbykamer terug te trekken en lekker de boel de boel te laten.
  
Vandaag laat ik jullie weer een kerstkaart zien. Deze keer in geel bruin tinten. Niet direct kerstkleuren maar met het plaatje van dit hertje kan het heel goed vind ik.

De basis is kraftpapier. Hierop donker bruin papier en vervolgens het designpapier van Teresa Collins "vintage finds".

Alle randen zijn bewerkt met Walnut Stein. De tekststempel is van Aurelie en het gestanst hertje van Cottage Cutz.  De grote bloem heb ik al heel lang liggen en is oorspronkelijk creme van kleur. Iedere keer als ik hem wilde gebruiken vond ik het toch niet passen qua kleur. Dus deze keer heb ik hem eerst met inkt bewerkt en daarna een laagje stickels erover heen gedaan voor een "bevroren" effect.
De stans onder deze bloem is de Chloe stem die van Memorybox.

Tot slot nog een paar plakpareltjes.

Vandaag start ook de challenge bij Craftliners weer: Het thema is Kerst. Deze kaart heb ik niet voor de challenge gemaakt, daar staat een al wat eerdere kaart. Maar deze zou er wel goed passen met de tekststempel van Aurelie en het gestanste hertje van Cottage Cutz.

Ik wil mijn kaart insturen voor de volgende challenges:

Iedereen nog een fijne dag vandaag gewenst.


zondag 29 november 2015

Ijsdansende Daisy

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties die jullie achterlaten. Het is elke keer weer leuk om te lezen wat jullie er van vinden.

Zoals ik in een eerdere blogpost al zei er zijn hier nog maar heel weinig kerstkaarten op voorraad, daarom maar eens aan de slag gegaan met diverse knipvellen die hier in de voorraad liggen.

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met een knipvel van Don en Daisy (DDK3211) Het gebruikte papier is van Marianne Design (Elines Buitenhuis) en ook de stansen zijn deze keer van Marianne Design. (Hekje, takje, sneeuwster, bloem). Ik heb alle randen bewerkt met distressinkt Stormy Sky. Daarnaast heb ik de sneeuwster en ook het ijs waar Daisy op danst voorzien van een laagje stickels. Dat geeft net een leuk glittereffect. Ik heb ook nog een randje lint verstopt, maar daar moet je wel goed naar zoeken omdat weer terug te vinden (lol). Op het hekje heb ik nog wat liquid applique gebruikt.


Ik wens jullie allemaal een fijne week. Ik hoop dat het wat droger wordt al is dit wel echt freubelweer.
dinsdag 24 november 2015

A Christmas Carol

Hallo allemaal,

We komen steeds dichter bij kerst en dat betekend voor velen van jullie: Kerst kaarten maken. Ik moet bekennen dat ik er nog niet veel af heb dit jaar en er is dus nog veel te doen. Voor het blog van Craftliners maakte ik onderstaande kerstkaart

 Jullie kennen vast allemaal het verhaal van Scrooge en daar is de papierlijn A Christmas Carol van Graphic45 op gebaseerd.


De basis van deze kaart is een strook cardstock van 15x30 cm. Deze in het midden gevouwen en de voorkant daarna weer halverwege terug gevouwen.  Op de binnenkant en de terug gevouwen flap het papier van Graphic45. De binnenkant is verder afgewerkt met een stans van Xcut, een ovaal gestanst met Aurelie, een swirl van My Favourite Things. De postzegels komen ook uit het papier van Graphic45. De stempel is van IndigoBlu.

De buitenkant heb ik ook afgewerkt met een ovaal van Aurelie. Hierop de uitgeknipte figuur uit de paperpad. Op de orginele afbeelding heeft de figuur een deurkruk vast, maar die heb ik vervangen door een wandelstok van Tattered Lace. Verder nog wat bloemen, takjes (Aurelie) en een kanten strik (Scrapberry's).
Ik vond het een heel leuk model om te maken, al moet je vooraf even goed nadenken hoe je de binnen en buitenkant combineert.

Hieronder nog even alle gebruikte materialen op een rijtje:

Papier: 
Graphic45 A Christmas Carol 8x8 4501194
Stansen: 
Aurelie Oval nesting dies AUCD1011
Aurelie winterbladeren AUCD102
Tattered Lace Hat and Cane embellishments ACD166
My Favorite Things Fancy Flourish MFT-699
Xcut A5 Ornate Frame Square XCU 503250
Stempel:
Indigo Blu Here comes Santa HCS I Mtd
Kant: 
Scrapberry's decorative ribbons Versailles SCB390509


Ik waarder het enorm als je een reactie achter wil laten. Het is altijd weer leuk om te lezen wat jullie ervan vinden.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges
zondag 22 november 2015

kerstkaart

Hallo allemaal,

Het was weer even wat stil op mijn blog, maar nu heb ik toch weer wat om te laten zien.
Afgelopen week heb ik gezellig weer een dagje met Joke gefreubeld, altijd gezellig maar niet altijd even productief. Maar deze keer was ik lekker bezig.

Ik heb nog niet veel kerstkaarten dus het werd hoog tijd dat daar verandering in kwam.

Het papier is van Maja design. Eigenlijk te mooi om in te knippen, maar het ligt er nu al heel lang en het werd toch tijd om het eens te gebruiken. 
De basis is creme cardstock, hierop kraft en daarop het designpapier. De sketch is van Cheerfull Sketches. De hertjes zijn van CottageCutz. De bloem is van Marianne Design en de takjes van Aurelie. De tekststempel is van Crealies. Het plaatje is van StudioLight.
Alle randen heb ik bewerkt met inkt van Stampin Up (crumb cake)

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges

Ik wens iedereen nog een fijne dag.woensdag 4 november 2015

Label met Lindy's Stamp Gang

Hallo allemaal,

In mijn vorige blogpost vertelde ik al dat wij afgelopen maandag een hele leuke DT dag hadden van het Craftlinersblog. Het is leuk om elkaar te ontmoeten, elkaars werk in het echt te zien, maar ook vooral om van elkaar te leren. Deze keer stond Lindy's Stamp Gang centraal in onze workshops. Yusti liet ons prachtige hangers maken van polymeerklei en Lindy's en Lydia liet ons sprayen met de sprays.
Van Wenda kregen we vervolgens kleurles met de pigmentpoeders. Wenda heeft dat in een hele duidelijke video op het Craftlinersblog uitgelegd, dus wil je weten hoe het werkt klik dan even hier.

Het resultaat wil ik jullie hier even laten zien:


Het label was al voorbewerkt met stencils en structuurpasta en daarop heb ik gesprayd. De gebruikte spray is uit de set Starburst Prairie Wildflowers en vervolgens hebben we een heel klein beetje poeder  van de verschillende kleuren uit de set pigmentpoeder flat magicals Caribbean Cruise gemengd met een druppeltje water en met een klein kwastje de leuke stempels van My Favorite Things ingekleurd. Superleuk om te doen.


Ik wil dit label insturen voor:
 de novemberchallenge van Lindy's Stamp Gang,


We maakten ook nog mooie hangers met polymeerklei en de pigmentpoeders. Ik heb de stempels van Blockwallah gebruikt om de afdruk in de klei te maken.
Ook heel erg leuk om  te doen!
Kortom het was een hele leuke geslaagde dag.
dinsdag 3 november 2015

klein cadeautje

Hallo allemaal,

Gisteren is er weer een nieuwe challenge van start gegaan op het blog van Craftliners. De opdracht is deze keer: Gebruik iets ouds. Dit kun je heel breed interpreteren. Ik heb gekozen voor een oude papierlijn van Aurelie en stansen die ook al wat ouder zijn.

Ik heb deze keer eens niet voor een kaart gekozen maar een klein doosje voor waxinelichtjes gemaakt.


De basis van dit doosje is kraftpapier. Ik heb het doosje gemaakt met een punchboard maar gewoon vouwen is ook heel goed te doen denk ik.

Ik heb in het kraft met een aurelie stans een cirkel gesneden. Vervolgens designpapier gepakt. Dit is prachtig roze designpapier uit een al oudere lijn van Aurelie: This is the season. Dit is papier op A4 formaat, dus voor veel doeleinden geschikt.
Ik heb ook hierin een cirkel gesneden, maar net een maat groter dan in het kraftpapier. Alle randen van het doosje heb ik bewerkt met de Aurelie blendingtool en distressinkt om het een wat oude look te geven.

Het doosje is afgemaakt met Aurelie Dennenappels. Die zitten met 3 maten in een pakje en er past er dus altijd wel 1 op je kaart of in dit geval doosje. Na het snijden heb ik ze ge-embost en voorzien van wat inkt door ze nog in de mal te laten zitten. De kleine hulstblaadjes zijn ook van Aurelie. Ik heb het doosje afgemaakt met wat plakpareltjes, belletjes en een roze lintje.
Gisteren hadden wij, als designteam van Craftlines een hele geslaagde DT dag. Wij zijn daar aan de slag gegaan met Lindy's stamp gang. We maakten er een prachtige hanger mee, maar we hebben ook een prachtige tag gesprayd en daarop een leuke ingekleurde stempel. Ook met Lindy's. Je zult er binnenkort zeker meer over zien. En wil je nu al weten wat dat is en hoe het werkt, kijk dan even op het blog voor een aantal duidelijke video's.

Ik wil dit doosje insturen voor de volgende challenges:
woensdag 28 oktober 2015

Halloween

Hallo allemaal,

Vandaag gezellig een dagje met Joke aan de knutsel gegaan. Altijd weer gezellig om elkaar op ideeën te brengen en iets van elkaar te lenen

Hoewel ik echt helemaal niets heb met Halloween, vandaag toch een kaartje met pompoenen.
Het prachtige papier van Graphic45 Time to Flourish (waar elke maand van het jaar in vertegenwoordigd is) heeft ook mooi herfstpapier. Tsja en dan is dit natuurlijk het moment om daar mee aan de slag te gaan.


De basis van deze kaart is een stans van Crealies. Een prachtige vorm die de kaart gelijk iets extra's geeft. Hierop een paar paddestoelen van Cottage Cutz, blaadjes en eikeltjes van Marianne Design en een tweetal stansjes waar ik geen idee van heb van welk merk ze zijn. Ik kocht deze stansjes een keer op een rommelmarkt. Het papier en ook de plaatjes zijn dus allemaal van Graphic45.
Alle randen zijn bewerkt met distress inkt Walnut Stein.
Ik wil deze kaart graag insturen voor de volgende challenges:
Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind hem zelf eigenlijk wel leuk geworden.

maandag 26 oktober 2015

Bestie in herfstkleuren

Hallo allemaal,

In een vorige blogpost vertelde ik al dat ik druk bezig was om half afgeronde dingen nu eens echt af te maken. Dit is ook zo'n afdrukje wat er al een tijdje ligt. 
Het is het eerste afdrukje wat ik ooit kleurde met copicmarkers. Er is op kleurgebied dus nog wel het een en ander op aan te merken.

Ik heb deze stempel gecombineerd met een paperpad van Authentique genaamd "Grateful". Een echt herfstblokje wat ik ook in mijn vorige blogpost gebruikte.

De sketch is van Cheerfull sketches. Het kant kreeg ik onlangs van mijn schoonzusje en paste qua kleuren heel mooi erbij. De blaadjes en de swirl zijn gemaakt met stansen van Tattered Lace. De randen zijn allemaal bewerkt met inkt en als laatste nog wat frantage om de afdruk heen gestrooid.
De stempel (en ook het tekst ovaaltje) zijn uitgestanst met stansen van Aurelie (AUCD1011).
Het tekststempeltje is van Marianne Design.

Gebruikte kleuren copicmarkers
jurk: BG93,96,99 E40,41, 42
Haar: E11,18,19,23
Ogen: B12
Mond: R17 

Ik wil deze kaart in sturen voor de volgende challenges:
http://bestieschallenge.blogspot.nl/2015/09/welcome-to-our-new-my-besties.html
http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/2015/10/oktober-challenge.html
http://craftyourpassionchallenges.blogspot.nl/2015/10/challenge-285-always-anything-goes.html
http://mybestiesdutchgirlsdesigns.blogspot.nl/2015/10/anything-goes-wintertime.html
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2015/10/anmacreatief-challenge-49-oktober-2015.html

Ik wil iedereen nog even bedanken voor de leuke reacties die jullie achterlaten. Altijd weer genieten als die mijn mailbox binnen komen. Ik weet zelf hoeveel tijd het kost (en helaas lukt het me niet altijd om het bij te houden) dus ik waardeer het enorm.


zondag 25 oktober 2015

Herfst

Hallo allemaal,

Ik heb zoveel leuke herfstkaarten voorbij zien komen dat ik me er ook maar eens aan gewaagd heb. My Favorite Things heeft een hele leuke herfststempel "Thankful Friend" en die heb ik hiervoor gebruikt.

Het papier is van Authentique en is een lijn van vorig jaar: Grateful. Heel mooi papier, maar ik vind hem wel lastig in de kleuren. Maar door het vel met de dwarrelende blaadjes wel perfect voor een herfstkaart.

De stempel heb ik ingekleurd met Faber Castel Polychromos.
Gebruikte kleuren:
huid: 12,189,131
trui, muts en laarzen: 190,169,263
broek:167,174,278

Ik heb de stempel en ook de tekststempel (van een scrapberry's stempel) uitgestanst met een stans van Aurelie: Rectangle Waves (AUCD1015). De blaadjes heb ik uitgestanst met een stans van Tattered Lace. Omdat ze allemaal open zijn heb ik er 2 overgetrokken en deze uitgeknipt.
Verder nog wat bloemetjes, raffia en plakpareltjes.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

Ik ben er deze week nog wel een keer. Heb mijn herfstvakantie nuttig besteed.

donderdag 22 oktober 2015

Lost in thought

Hallo allemaal,

Ik heb lekker een aantal dagen herfstvakantie en dat geeft eindelijk de gelegenheid om een aantal kaarten af te maken die er al even liggen.

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met een stempel van IndigoBlu "Lost in thought".

Ik vind het een prachtige stempel, heel fijn om te kleuren, maar wel lastig om te verwerken omdat hij best groot is. 


Ik heb de stempel gecombineerd met papier van EchoPark "We are family". De stempel heb ik ingekleurd met faber castell polychromos potloden. Het was geloof ik mijn eerste ervaring met deze potloden en sindsdien ben ik er verslaafd aan.
De gebruikte kleuren zijn:
Broek: 143,140,157
Shirt, muts: 166,266,267
Huid: 132,189,131,192
Lippen: 223
Haar: 190,192,177
Schoenen: 174
Grond: 179,280
Rand om de afbeelding: 146

De kaart is gemaakt volgens een sketch van Scrap and card. Ik heb gebruik gemaakt van stansen van Aurelie en My Favorite Things. Verder wat bloemen, een lintje, wat plaksteentjes en een tekstticket van internet.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

Fijne dag allemaal nog.


vrijdag 16 oktober 2015

Simply stamped zinnias

Hallo allemaal,

Deze week mocht ik weer een kaart plaatsen op ons Craftliners blog. Ik had gekozen voor de dahlia's uit de set Simply Stamped Zinnias.

Ik heb gebruik gemaakt van kleuren die mooi passen bij de tijd van het jaar: warme oranje/bruin tinten.Voor deze kaart ben ik (voor het eerst) druk in de weer geweest met een stempelliniaal om alle lagen van deze stempel mooi in elkaar te laten lopen. Wil je weten welke producten ik hiervoor gebruikt heb ga dan even naar het Craftliners blog.

Op het blog van Tayolored Expressions werd deze week heel duidelijk uitgelegd hoe het werkt om met een stempel liniaal deze stempels te verwerken. Het is niet moeilijk, maar je moet even weten hoe het werkt. Klik hier als je naar het betreffende blogbericht wil

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
http://avenue613.blogspot.nl/2015/10/challenge-145-anything-goes-or-use-one.html
http://abc-challenge.blogspot.nl/2015/10/t-is-for-two.html
http://craftyourpassionchallenges.blogspot.nl/2015/10/challenge-283-always-anything-goes.html
http://craftycreationschallenges.blogspot.nl/2015/10/challenge-300-dont-be-blue.html
http://everybody-art-challenge.blogspot.nl/2015/10/340.html
http://inkyimpressionschallenges.blogspot.nl/2015/10/iic-275-make-it-krafty.html
http://www.de-egel.blogspot.nl/2015/10/oktober-challenge-10.html
http://sirstampalotchallenge.blogspot.nl/2015/10/october-challenge-colours-of-autumn.html
http://stampandcreateblog.blogspot.nl/2015/10/october-challenge-brown-or-kraft.html
http://ribbongirls.blogspot.nl/2015/10/october-any-image-anything-goes.html
http://craftycatzweeklychallenge.blogspot.nl/2015/10/challenge-297-anything-goes.html
http://wagsnwhiskersrubberstamps.blogspot.nl/2015/10/challenge-164-fall-colors.html


Ik heb deze week lekker een paar dagen herfstvakantie, dus ik hoop ook lekker wat tijd te hebben om te kunnen fröbelen. En weer eens lekker tijd te kunnen nemen om wat rond te kijken op al jullie blogs. Want die worden op dit moment enorm verwaarloosd door mij. 

vrijdag 2 oktober 2015

Nieuwe challenge Craftliners

Hallo allemaal,

Wat een leuke reacties op het artikel in de Cards en Scrap. Superleuk om te lezen.

Het is de tweede van de maand en dat betekent dat er vandaag weer een nieuwe challenge start op het blog van Craftliners.
De opdracht deze maand is: Gebruik een achtergrondstempel.

Ik vond dit best een lastige opdracht. Ik heb zelf niet veel achtergrondstempels. Maar deze met het muurtje vind ik toch wel heel erg leuk. Ik heb als stempels 2 robotjes uit de stempelset Bionic Bots van My Favorite Things gebruikt. Deze zijn ingekleurd met faber castell polychromos potloden.
De basis is verder een kaart van kraftpapier. Hierop groen cardstock en daarop het designpapier van Authentique Durable. 
De stempel van het muurtje is van Scrapberry's 

De gebruikte stansen zijn van: Aurelie (ovaal en cirkel) Taylored Expressions skinny mini border (randjes) My Favorite Things (banner en pijltjes) Cheery Lynn (tandwielen)

De tekststempel komt van de Bionic Bots stempelset.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
http://avenue613.blogspot.nl/2015/09/challenge-143-anything-goes-or-use.html
http://anreda.blogspot.nl/2015/09/challenge-september-oktober.html
http://7kidschallengeblog.blogspot.nl/2015/09/challenge-135-anything-goes.html
http://creativecardcrew.blogspot.nl/2015/09/97-masculine.html
http://cutecardthursday.blogspot.nl/2015/10/challenge-393-masculine.html
http://cutiepiechallenge.blogspot.nl/2015/09/challenge-91-birthday-time.html
http://sweetstampinchallengeblog.blogspot.nl/2015/09/use-non-white-base.html
http://wagsnwhiskersrubberstamps.blogspot.nl/2015/10/challenge-163-use-die-cut.html
http://whimsyinspires.blogspot.nl/2015/09/challenge-86-anything-goes-or-halloween.html

Ik hoop dat jullie allemaal deze maand ook weer mee doen bij Craftliners.


zaterdag 26 september 2015

Trots!

Hallo allemaal,

Vandaag kan ik vol trots vertellen dat ik in de nieuwste editie van Cards en Scrap sta. Ik deed afgelopen zomer mee met de superchallenge op het blog en kwam als winnaar uit de bus.
 met mijn frame kaart en card in the box De digitale versie is inmiddels te lezen en dat wil ik graag met jullie delen. (wel raar hoor om je eigen foto ineens groot op zo'n pagina te zien)


Naast deze publicatie in het blad won ik ook een jaarabonnement op de Cards en Scrap en een heel leuk prijzenpakket wat deze week in de bus viel. 
.
Wat leuk dat er weer een aantal nieuwe volgers mijn blog wisten te vinden afgelopen weken. Welkom, ik hoop dat ik jullie kan inspireren. En natuurlijk ga ik  jullie blog ook opzoekenzaterdag 19 september 2015

Filmavond

Hallo bloglezers,

Allereerst dank jullie wel voor de eerlijke reacties op mijn olifantjes kaart. Fijn dat jullie daar echt je mening over wilde geven. In het meeste kon ik me wel vinden en ik ben dan ook van plan om nog z'n kaartje te maken, maar dan met jullie tips erbij.

Afgelopen week mocht ik weer een jaartje ouder worden Ik kreeg een prachtige kaart van Trijntje en Angela. Nogmaals dank daarvoor!
Ik ben verwend met een prachtige doos Faber Castell Polychromos potloden en daar is onderstaande afbeelding dan ook mee ingekleurd. Iedere week heb ik een kleuravond met Angela en Lydia en ik leer enorm veel van hen. Zoals bijvoorbeeld hoe ik bij onderstaande digi de haren in moest kleuren.Deze kaart heb ik gemaakt voor het Craftliners blog. Daar kun je ook lezen hoe ik deze kaart gemaakt heb.

Voor de liefhebbers de gebruikte kleuren Faber Castells:
Huid: 132, 189, 190
Lippen: 223
Haar: 199, 177, 178, 183
Kleding: 140, 151, 247, 157, 131, 118, 263
Schoenen: 272, 274, 175
Popcorn: 183

Denken jullie nog aan onze challenge van deze maand op het Craftliners blog: de opdracht is deze keer BINGO


Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren vandaag en vindt het leuk als je een reactie achterlaat. Zelf ben ik helaas weer enorm achter met het achterlaten van reacties. Ik werk op dit moment 4 dagen in de week en dat kost toch een hoop tijd en energie. 


zondag 6 september 2015

Geboorte olifantjes

Hallo allemaal,

Vandaag vraag ik jullie eerlijke mening over een kaartje waar ik zelf enorm over twijfel. Enerzijds vind ik deze kaart wel leuk en anderzijds weet ik het ook niet of ik hem wel zo geslaagd vindt. Maar misschien komt dat omdat ik deze stijl eigenlijk nooit maak.

Ik heb al weer een aantal dagen een geboortekaartje in huis liggen, maar door allerlei druktes was het er nog niet van gekomen om een kaartje te maken, dat moest dus vandaag echt wel gebeuren. Geen tijd voor veel kleurwerk dus dan maar stempelen zonder te kleuren en zo kwam ik bij de stempel en stansenset van My Favorite Things terecht: Beautiful baby.


De beide olifanten gestempeld met grijze inkt en de tekst met zwart. Naast de tekst ook nog 2 kleine sterren gestempeld. De oren van de olifanten nogmaals gestempeld en met een klein plakrandje uitgeknipt en op de olifanten verwerkt.
Dit alles verwerkt op een witte basis van 14 x 14 cm, vervolgens rood cardstock van 13,5 x13,5 cm en daarop designpapier van Echopark "Jack and Jill" . Ik vind de planken achtergrond wel iets stoers hebben. Vervolgens nog een paar details in rood erop verwerkt: de rammelaar en een drietal harten.
Om wat diepte aan de kaart te geven heb ik de olifanten en de harten met 3d foam opgeplakt.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Tips en op- en aanmerkingen zijn van harte welkom.

Ik stuur deze kaart in voor de volgende challenges:
http://mftstamps.com/blog/card-design-superstar/
http://abc-challenge.blogspot.nl/2015/09/q-is-for-queen-of-hearts.html
http://7kidschallengeblog.blogspot.nl/2015/08/challenge-133-anything-goes-with-twist.html
http://craftycatzweeklychallenge.blogspot.nl/2015/09/challenge-291-anything-goes.html
http://craftyfriendschallengeblog.blogspot.nl/2015/08/challenge-13-use-sentiment.html
http://cuttlebugmania.blogspot.nl/2015/09/cuttlebug-mania-tuesday-is-back.html
http://de-egel.blogspot.nl/2015/09/september-challenge-9.html (3 hartjes)
http://papercreatorscrafts.blogspot.nl/2015/09/challenge-42-challenge-winner.html
http://papertakeweekly.blogspot.nl/2015/09/anything-goes.html

Iedereen nog een fijne zondag!woensdag 2 september 2015

Nieuwe challenge Craftliners: BINGO

Hallo allemaal,

Vandaag start er weer een nieuwe challenge op ons Craftliners blog. Deze maand is de opdracht: Bingo.


Ik heb gekozen voor het rijtje: 
lint - knoop - bloemen

Het papier wat ik gebruikt heb is van Autentique. Zij zijn altijd weer goed voor prachtige paperpads. Deze keer komt het uit de serie Legacy. Mooie zachte tinten groen en roze.

De stempel is een digi van My Besties.


Naast het mooie papier heb ik nog wat bloemen, organzalint, kant, plakparels en knoopjes gebruikt. 
De afbeelding is gekleurd met spectrum noir markers.

gebruikte kleuren:
huid: fs2,fs3, tn2 en pp2
kleding: lg1,2 en 3 fs 6,3 en cr3
haar: E35 en E37 (copic)
lippen: cr10

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:

Doen jullie allemaal mee deze maand? Neem een kijkje op het Craftliners blog voor inspirerende voorbeelden van mijn collega's

zaterdag 29 augustus 2015

eerste winterkaart

Hallo allemaal,

Op deze zonnige zomerdag kom ik met mijn eerste winterkaart. Afgelopen week heb ik lekker een dagje samen met mijn zus zitten freubelen en we zijn op de Marianne Design- toer gegaan. Joke had leuke nieuwe stansen en die moesten natuurlijk gebruikt worden. En dit is het resultaat geworden.


Een leuk plaatje van een snoesje en gebruik gemaakt van diverse creatables en craftables. Verder nog een kantje, bolletjes lint en wat plaksteentjes. Het papier komt uit het blokje Artic winter van Marianne design. Zo'n al ingekleurd plaatje is natuurlijk heel leuk, maar ik vind het zelf kleuren toch leuker om te doen.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges:
Marianne DesignMarianne design kreadiva'sMarianne Design DivasHobby nuABC Christmas (D=Diecuts), Paper creators craftWinter wonderlandPapertake weekly (blue),.Live and love crafts

Ik ga maar weer eens lekker wat inspiratie bij jullie op doen. Ik zag dat ik weer enorm achter liep ondanks dat ik afgelopen week nog vakantie had.