Volgers

maandag 27 maart 2023

Uitdating Nelleke - Aartje #8 cirkels

 Hallo allemaal,


Niet te geloven maar Nelleke en ik zijn alweer aan onze 8e uitdaging. Deze keer mocht ik kiezen en dit was de opdracht: werk met cirkels.  Er moet in ieder geval een rond plaatje en een ronde stempel verwerkt worden.

Hier is mijn exemplaar. 

Ik koos voor een plaatje met de barbeque uit het knipvel wat in het pakket van Nelleke zat. Toen ik onlangs bij mijn zus was en we samen aan de freubel gingen had zij er wel mooi bijpassend papier bij. Ik stanste een grote cirkel en een bbq stans uit. Om het cirkel effect nog wat te vergroten boven de bbq nog een stans met kleine cirkeltjes. En natuurlijk de ronde tekststempel met een verjaardagstekst.

Natuurlijk ben ik ook weer heel benieuwd wat Nelleke er van gemaakt heeft. Kijken jullie weer even mee? De ervaring uit het verleden leert dat we soms heel dicht bij elkaar liggen, maar soms ook mijlenver van elkaar afwijken. Elke keer weer spannend dus.

Ik wil deze kaart insturen voor de volgende challenges

https://avenue613.blogspot.com/
http://allsortschallenge.blogspot.com/
https://craftycatzweeklychallenge.blogspot.com/
https://creativefingerschallengeblog.blogspot.com/
https://hobbyvisiondt.blogspot.com/
http://lilpatchofcraftyfriends.blogspot.com/
http://pennyschallenges.blogspot.com/

Nelleke heeft me de volgende opdracht ook al doorgegeven en dan wordt echt een breinbreker. Ik heb nog geen idee hoe ik die opdracht aan ga pakken, dus dat wordt nog spannend.

Fijne dag,

Aartje


zondag 26 maart 2023

Bloemen

 Hallo allemaal,

Vandaag eindelijk weer eens een teken van leven hier op mijn blog. De dagen glippen door mijn vingers en voor je het weet ben je dus weer bijna een maand verder.

Voor de kaart van vandaag heb ik de sketch van Cheerful Sketches gebruikt. Het plaatje is van Joy!crafts en het papier van Marianne Design. Tekststempel van Crafters Companion en de blaadjes onder de bloem van Spellbinders.

Ik wil deze kaart graag insturen voor de volgende chalenges: